Combină frigorifică Beko RCNA400E20ZXP cu sistem No Frost și capacitate 354 litri

Combina frigorifică Beko RCNA400E20ZXP este un model excelent pentru cei care caută un produs cu o calitate a construcţiei foarte bună. Combina frigorifică îmbină o capacitate de stocare uşor peste medie împreună cu specificaţii şi tehnologii demne de un aparat frigorific modern.

Combina frigorifică Beko RCNA400E20ZXP este un model ceva mai mare, ideal pentru familii de 2-4 persoane, cu o compartimentare ideală. Iar preţul, mai ales când produsul este în varii promoţii la magazinele online poate fi excelent – verifică aici disponibilitate şi preţ actualizat.

Design care atrage prin culoarea inox antiamprentă

Combina frigorifică arată foarte bine grație culorii inox, cu material tratat antiamprentă, care previne murdărirea foarte rapidă cu amprente și pete de grăsime.

În partea superioară a ușii frigiderului se regăsește un ecran LED care are și rol de panou de comandă, pentru reglarea temperaturii în frigider respectiv congelator.

Deschiderea ușilor se realizează elegant, din zona inferioară a ușii frigiderului, respectiv din zona superioară a congelatorului.
Este posibil ca unii clienți să își fi dorit mai degrabă niște mânere laterale.

Beko RCNA400E20ZXP
Beko RCNA400E20ZXP

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Combina frigorifică este destul de masivă la cei 201 cm pe care îi are. Lateralele sunt dimensiunile obișnuite – 59.5 cm cu 65 cm adâncime. Sigur, este o combină frigorifică mare, dar și spațiul de stocare oferit este unul direct proporțional.

Compartimentare ideală excelentă

Fiind o combină frigorifică ceva mai mare, compartimentarea a fost mai ușor de realizat. Astfel, frigiderul are două zone cu lădițe fresh în zona inferioară – pentru a pune legume sau fructe și încă patru rafturi – – dacă calculăm și etajul de deasupra lădițelor, ajustabile unele, dar nu prea mult. Cele trei rafturi separate sunt realizate din sticlă.
De asemenea a fost loc și pentru un raft pentru sticle – raft pentru vin.

Ușa frigiderului la această combină frigorifică Beko RCNA400E20ZXP vin cu patru rafturi, din care una pentru flacoane mari, una pentru cutii mai mici (de exemplu lapte) și un compartiment închis pentru ouă sau brânzeturi.

Iluminarea interioară este cu becuri de tip LED, ca la mai toate combinele frigorifice moderne.

Volumul de stocare al frigiderului este foarte generos – acesta are un volum net de 257 litri.

Congelatorul combinei frigorifice are un volum de 97 litri și are o organizare destul de simplă – pe 3 compartimente închise. Deasupra se găsește și compartimentul pentru gheață.
Aș putea spune că acest congelator nu este neapărat foarte mare având în vedere dimensiunile generale ale combinei frigorifice, Beko preferând să aloce spațiul suplimentar în zona superioară, a unității de frigider.

Capacitatea de congelare este de 5 kilograme/24 ore iar autonomia (fără energie electrică și în condiții ideale) este de 20 ore.

Combină frigorifică cu sistem Neo Frost (un fel de no frost)

Combina frigorifică este dotată cu sistem Neo Frost – un sistem care combină avantajele sistemului de răcire no frost dar și cea multiflow.
Astfel combina frigorifică nu formează gheață – așadar nu trebuie periodic dezghețată, iar prin sistemul de răcire se încearcă o răcire uniformă, pentru toate compartimentele.

În general mai toate modelele moderne de peste 1.500 – 2.000 lei sunt dotate cu un sistem no frost. Această tehnologie însă face ca combinele frigorifice să fie poate ușor mai gălăgioase – deși la cei 43 decibeli pe care îi produce din fișa tehnică această combină frigorifică Beko nu ar părea prea mult. Sigur, unii clienți spun că este o combină frigorifică, alții că este un model zgomotos, așadar depinde fiecare.

Consumul de electricitate este ideal, această combină frigorifică de la Beko fiind inclusă în clasa de eficiență energetică A+. Consumul de energie anual este de aproximativ 348 kWh/an, după testele producătorului. Sigur că depinde mult consumul propriu, funcție și de cât de des deschideți ușa. Stați fără grijă, dacă uitați ușa deschisă, frigiderul are un buzzer care vă alertează. 🙂 Și, desigur, nu amplasați combina frigorifică lângă calorifer sau lângă aragaz sau cuptor.

Combina frigărifică are o clasă climatică SN-T, ceea ce înseamnă că a fost construită pentru a fi folosită în temperaturi de la 10 grade la 43 grade celsius.

Foarte drăguț este că pe panoul de comandă se poate regla temperatura separat în frigider și în congelator.

Pentru cei care caută un model similar, dar cu dispenser de apă şi uşor mai mic, atât prin înălţime cât şi prin capacitate o combină  frigorifică potrivită pentru cei care locuiesc singuri sau maximum 3 persoane în familie, o alternativă ar fi modelul Beko RCNA365E20DZXP, care totuși, de obicei – este destul de similar la preț.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *