Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP cu sistem răcire Neo Frost și carcasa inox antiamprenta

Pentru cei ce nu se pot bucura de prospețimea propriei grădini, Beko RCNA400E21DZXP oferă o soluție ce își propune să se apropie de această idee pentru păstrarea alimentelor proaspete cumpărate de la piață pentru mai mult timp.

Dotările acestei combine frigorifice își propun să păstreze alimentele în cele mai bune condiții, astfel încât valorile lor nutritive să fie intacte, ca și cum abia ar fi culese din grădină. Grija pentru o viață sănătoasă, alimente proaspete și un mediu cât mai curat sunt principalele atuuri ale combinei frigorifice Beko, atuuri cu care își dorește să atragă cât mai mulți consumatori care să înțeleagă cât de importantă este grija pentru alimente, în fond alegerea unui stil de viață cât mai sănătos.

În plus, combina frigorifică are dimensiuni ideale pentru o familie de până în 3 persoane, vine cu un design modern și cu funcționalități precum sistem de răcire No Frost și dispenser de apă dispus în partea de jos a unității de frigider. În partea superioară are și un elegant display cu un panou de comandă ca să poată fi folosit cu ușurință, iar prin dispunerea la înălțime nu poate fi setat de către copii.

Preț avantajos pentru Beko RCNA400E21DZXP dacă îi luăm în calcul toate funcționalitățile

Combinând toate aceste aspecte, prețul la care se vinde această combină frigorifică nu este una deloc mare, iar dacă o găsiți și la promoție, merită să o iei în calcul –
– ? verifică aici preț și disponibilitate.

Combina frigorifică Beko RCNA400E21DZXP are un aspect plăcut, ușile fiind proiectate din inox antiamprentă, ceea ce înseamnă că este și foarte ușor de curățat, dar oferă și un aspect elegant și modern.

Pe ușa frigiderului găsim și un panou de comandă care oferă informații prețioase despre starea combinei frigorifice, respectiv a unităților de congelare și răcire, de aici putându-se și programa temperatura de răcire și puterea termostatului în a răci alimentele.

Mânerele sunt mari și sunt aplicate pe ușile aparatului frigorific, oferind o senzație de robustețe și eleganță. Acestea contribuie la deschiderea cu ușurință a ușilor. 

Tehnologii inovatoare precum No Frost și Active Dual Cooling

Compartimentul special îmbunătățit cu ajutorul tehnologiei Ever Fresh + a fost proiectat pentru a menține prosperitatea fructelor și legumelor. Acest sistem presupune reglarea curenților de aer și păstrarea nivelului de umiditate care să asigure condiții de 3 ori mai bune decât pot oferi alte aparate electrocasnice de gen.

NeoFrost, prin cele două siteme, No Frost și Active Dual Cooling concură pentru a asigura condiții optime de răcire, de circulare aerului ventilat, pentru a evita apariția mirosurilor neplăcute și pentru a păstra legumele și fructele ca proaspăt culese.

Caracteristici tehnice și compartimentare potrivită familiilor de până în 3-4 persoane

Beko este o combină frigorifică ce măsoară 201 x 59.5 x 65 cm, iar în interior are un volum net de 351 l, din care frigiderul deține 254l, iar congelatorul 97 l. Aceasta este o compartimentare potrivită familiilor de până în 3-4 persoane, pentru familii mai mari aș recomanda modele de peste 400 litri, cum ar fi Beko RCNE520E20DZX sau de ce nu varianta side-by side (dar ieftină pentru ce oferă) – Beko GN163022S.

Organizare spațiu

În frigider, în spațiul organizat de cele 3 rafturi din sticlă securizată și 4 suporturi pe ușă, precum și în compartimentul special pentru legume-fructe, pot fi depozitate foarte multe alimente, de dimensiuni diferite și chiar și de greutăți mai mari, rafturile din sticlă suportând greutăți de pâna la 25 kg.

Compartimentul 0°C este o zonă optimă pentru păstrarea alimentelor ce se dorește a fi decongelate, păstrându-le în tot timpul în condiții prielnice.

Congelatorul are o capacitate de congelare de 5kg la 24h și poate depozita alimente pe 3 compartimente destul de încăpătoare.

Pe ușa combinei există și un dispenser de apă care asigură alimentarea cu apă rece, foarte apreciată mai ales în sezonul cald. Desigur, sunt incluse suporturile pentru ouă, 

Funcții

Beko RCNA400E21DZXP beneficiază de câteva funcții care îl fac foarte util în momente cheie, cum ar fi funcțiile Super-Congelare și Super-Răcire pentru momentele în care situația impune răcire sau congelare într-un timp cât mai scurt. Atunci când timpul nu este un aliat, o funcție în genul acestora cântărește foarte mult. O altă funcție, Ion Guard se ocupă de neutralizarea mirosurilor prin combaterea microorganismelor ce ar putea apărea generându-le.

Ca la toate combinele frigorifice cu sistem de răcire No Frost, și acesta este puțin mai gălăgios față de un model fără această funcționalitate, dar este un compromis tehnologic acceptabil. Frigiderul operează cu nivel de zgomot de 43 decibeli.

Beko RCNA400E21DZXP este un model recomandabil pentru foarte multe motive, plecând de la design, până la funcții și tehnologiile inovatoare pe carele deține. Prețul nu este un dezavantaj, însă este într-adevăr puțin peste medie.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *