Beko RCNE520E20DZX – Combină frigorifică de mare capacitate cu sistem no frost

Pentru cei care se află în căutarea unei combine frigorifice de capacitate mai mare, potrivită pentru familiile mai numeroase de 3-4 persoane, combina frigorifică Beko RCNE520E20DZX se poate dovedi de mare ajutor. Aceasta are o capacitate de stocare de 450 litri şi mai mult decât atât este un aparat frigorific încadrat în clasa A+.

Pe lângă capacitatea mare de stocare, aceasta vine și cu un design atractiv și tehnologii moderne de răcire, toate acestea la un preț optim – verifică aici disponibilitate și preț actualizat.

Design modern cu dozator de apă și ecran LED

Combina frigorifică iese în evidență prin ușa de culoare inox și cu finisaj deosebit antiamprentă.
Pe ușa frigiderului vei regăsi un dozator de apă rece, extrem de util în timpul zilelor caniculare de vară când toți ce îți dorești în mijlocul zilei când ajungi acasă este un pahar de apă rece imediat.

De asemenea, în partea superioară, această combină frigorifică are un ecran care are și rol de panou de comandă. Utilizând acel ecran, cu butoanele de tip touch, se poate programa termostatul combinei frigorifice și regla temperatura din frigider respectiv congelator.

Beko RCNE520E20DZX - privire de ansamblu
Beko RCNE520E20DZX – privire de ansamblu

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Beko RCNE520E20DZX vine cu uși reversibile, și cum mânerul este integrat nu este mare lucru schimbarea deschiderii standard, ai nevoie doar de șurubelnițele potrivite pentru a monta balamalele pe partea opusă.
Personal totuși aș fi preferat ca mânerele să fie separate, nu integrate în josul ușii, dar atunci poate că designul nu ar fi arătat atât de bine.

Combina frigorifică nu este neapărat cea mai înaltă – are 192 cm înălțime, dar dimensiunile laterale sunt ceva mai mari decât standardul – aproximativ 70 cm pe ambele laturi.
Pentru cei care ar prefera o combină frigorifică mai înaltă și cam cu aceleași funcții, dar cu o capacitate ușor mai mică și fără dozator de apă – o variantă ar putea fi combina frigorifică Beko RCNA400E20ZXP. De obicei este și cu câteva sute de lei mai ieftină – verifică aici.

Spațiu suficient în interiorul frigiderului

Cine cumpără această combină frigorifică o va face și pentru spațiul generos din interiorul frigiderului. Și cu adevărat este un spațiu generos, având în vedere că zona frigiderului are o capacitate de stocare în volum de 326 litri.
Frigiderul vine cu două rafturi de sticlă, practic 3 etaje deschise și două compartimente închise – unul pentru mezeluri sau brânzeturi și celălalt pentru legume-fructe.

Spațiul dintre etajele combinei frigorifice este mare, așadar ai putea pune chiar și oala aceea mare de ciorbă la răcit în interior. De asemenea, dat fiind faptul că lateralele combinei frigorifice sunt mari – spațiul interior este și el mai mare decât la multe alte combine frigorifice.

În plus, vei regăsi și un suport/raft special pentru sticle – în general îi spune etajeră de vin, dar chiar și sticlele de Coca Cola sau de apă plată Borsec ar trebui să stea bine acolo.

Ușa frigiderului are și ea trei rafturi – două pentru sticle și un compartiment pentru ouă.
Cred că îi cam lipsește o etajeră mai mică pentru borcane pentru a putea folosi mai inteligent spațiul interior.

Alimentarea cu apă adozatorului este sub raftul din mijloc, fiind un compartiment de tip Slim Tank. Acesta se akimentează oarecum din interioru raftului 2.

Congelatorul este configurat și el pe trei compartimente – cred că acesta este standardul de configurare.

Congelatorul are și el un volum mare, lăzile de depozitare din interior fiind și ele direct proporționale în consecință.
Congelatorul are o capacitatede 124 litri net. Este destul de performant pentru că are o capacitate de congelare de 6 kilograme/24 ore.

Combină frigorifică cu funcții moderne

Pe lângă dimensiune, combina frigorifică Beko RCNE520E20DZX vine și cu tehnologii moderne.
Astfel, pe lângă funcțiile prezente cam pe orice combină frigorifică modernă vine și cu tehnologie Neo Frost. Acest lucru este foarte important, pentru că are potențialul să țină alimentele proaspete mai mult timp, pentru că nu face gheață.
Utilizând și o distribuire mai uniformă a aerului, interiorul aparatului frigorific va avea o temperatură constantă.
De ținut cont este însă că o combină frigorifică No Frost este de obicei ușor mai zgomotoasă și produce niște sunete date de circulația aerului – dar totuși este OK pentru plasarea în bucătări la cei 44 decibeli zgomot maxim în operare menționat de producător.

Combina frigorifică Beko RCNE520E20DZX este una economică în ceea ce privește energia electrică consumată – producătorul spunând că are un consum energetic anual de 403 kWh/an. Sigur, în condiții ideale, și dacă ușa este ținută închisă. 🙂 Ca să te ajute Beko să nu stai cu ușa deschisă din greșeală – are un buzzer integrat care te va anunța dacă ai uitat ușa frigiderului deschisă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *