Combină frigorifică Beko RCSA400K20DW – Clasa A+ și 377 litri capacitate netă

Beko RCSA400K20DW este o combină frigorifică dotată cu tehnologii de ultimă oră și capacitate de stocare ideală familiilor între 2-4 persoane. Combina frigorifică este una încăpătoare, mare și dotată cu dispenser de apă, atât de util pe timp de vară, când ai nevoie de apă la temperaturi ceva mai mici pentru apă.

Această combină frigorifică de la Beko vine dotată cu funcția Active Fresh Blue Light, ceea ce va ține mai mult timp alimentele proaspete, mai ales cea a fructelor și legumelor. Cei de la Beko spun că această funcție crește cu 30% prospețimea alimentelor față de aparatele frigorifice dotate doar cu un compartiment standard.

Combina frigorifică de cele mai multe ori, mai ales când este la promoție, vine la un preț ideal – 👉verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Capacitate mare de stocare

După cum vă spuneam, această combină frigorifică Beko RCSA400K20DW este una de dimensiuni mari, având o înălțime de 201 cm, iar lateralele de 59.5 x 65 cm. Așadar, capacitatea aceea de 377 litri stocare netă trebuie să vină de undeva, iar asta va veni din mărimea aparatului frigorific.

Frigiderul are o capacitate de stocare generoasă de 264 litri iar congelatorul de 113 litri. Volumul brut total al combinei frigorifice este de 400 litri, așadar este o combină frigorifică destul de voluminoasă.

Combină frigorifică Beko RCSA400K20DW
Combină frigorifică Beko RCSA400K20DW

👉Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Așadar Beko RCSA400K20DW nu prea este o combină frigorifică pentru cei care locuiesc singuri sau pentru familii compuse doar din două persoane. Pentru cei care caută un aparat frigorific ceva mai mic – le-aș recomanda modelele Samsung RB30J3100SA/EF (dotată cu nofrost) sau modelul mai mic Arctic AK54270+. Sigur, e discuția că acelea ar putea fi prea mici.

Unitatea superioară a frigiderului este foarte bine proporționată

Unitatea frigiderului este extrem de generoasă și are o împărțire absolut ideală. Acesta vine cu patru rafturi de sticlă securizată, rezistente până la o capacitate de încărcare de până la 25 kilograme.
Cele două rafturi din partea superioară de sticlă securizată ale frigiderului combinei frigorifice Beko RCSA400K20DW pot fi ajustate pe două trepte de înălțime, oferind mai multă flexibilitate plasării alimentelor.

În zona inferioară se află și mult lăudatul raft/compartiment închis dotat cu funcția Activev Fresh Light.

Ușa se deschide la dreapta, dar ambele uși sunt reversibile.
Pe interiorul ușii frigideruluia cestui Beko vei găsi patru rafturi laterale de diferite dimensiuni. Din păcate nu se pot ajusta pe înălțime, dar rafturile sunt ok pentru orice nevoi de depozitare, fie că vorbim de cutii de lapte, ouă sau flacoane.
Tot aici se află și compartimentul pentru alimentare cu apă pentru dispencerul exterior de apă.
Acesta nu este de dimensiune prea mare, ceea ce înseamnă că trebuie umplut des, mai ales la familiile mari și care apreciază această funcționalitate, dar pe de altă parte este avantajul că ai parte de o opțiune fără a face un compromis prea mare pentru spațiu.

Iluminarea este asigurată cu becuri LED, care consumă puțin dar asigură și o luminică rece puternică.

Congelator cu trei compartimente de dimensiuni diferite

Congelatorul are trei compartimente de diferite dimensiuni. Aici nu sunt multe de spus, doar că compartimentul de jos este ceva mai înalt și totuși nu atât de adânc ca cele din partea superioară. Pentru o răcire cât mai eficientă, este recomandată plasarea în zona superioară a alimentelor ce trebuie congelate cât mai repede.

Capacitatea de congelare a congelatorului este de 5 kg/24h, ceea ce nu este nici puțin, dar nici pe departe maximul întâlnit pentru astfel de electrocasnice.

Nivelul de zgomot produs de această combină frigorifică este de aproximativ 40 decibeli (unele surse listează la 43 decibeli). Este oricum o valoare destul de standard pentru astfel de aparate frigorifice.

Tehnologii și opțiuni moderne la preț mic

Una peste alta, această combină frigorifică Beko RCSA400K20DW vine cu o serie de tehnologii moderne (Blue Light), opțiuni interesante (dispenserul de apă), capacitate mare, un frigider foarte bine proporționat pentru cei care au nevoie de capacitate de stocare și toate astea la un preț de cele mai multe ori foarte convenabil.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *