2 in 1 Beko VNE 1022 – Frigider si Congelator de Mica Dimensiune

Cand am vazut pentru prima oara poza am crezut ca sunt gresite specificatiile. Ori e frigider, ori e congelator! Dar, la Beko lucrurile aparent simple, ascund totusi tehnologii complexe. Beko VNE 1022 este, cum spuneam, un frigider si totodata si congelator. Cum vine asta? Datorita tehnologiei VarioStore, in mai putin de o ora poti schimba temperatura in interiorul aparatului de la +4 la -24 grade celsius! Pretul este usor peste medie (verifica aici pret actualizat).

Doua variante mai clasice, la un pret mai mic ar fi Arctic ATF9048+ la pretul de 680 lei sau Severin KS 9893 la un pret de 600 lei. Sunt clasice, standard, au un consum redus de energie, insa sunt depasite clar in ceea ce priveste capacitatea de congelare, sau tehnologia de racire. Totusi, pot fi o varianta decenta pentru un spatiu mic si o utilizare usoara.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Beko VNE 1022

Datorita tehnologiei VarioStore, cei de la Beko au reusit sa iti redea o dubla functionalitate in cadrul aceluiasi aparat. Temperatura poate strabate o plaja termica intre +4 grade Celsius si – 24 grade Celsius in mai putin de o ora, astfel tu alegi ce faci cu aparatul tau! Azi e frigider, maine poate ai nevoie de un congelator! Mai putina bataie de cap si mai mult spatiu bine gandit.

De asemenea, foarte important, aparatul functioneaza prin intermediul tehnologiei No Frost care asigura o racire a alimentelor pe baza de curenti de aer rece iar rezultatul este ca nu se formeaza strat de gheata pe alimente, nu se deshidrateaza alimentele, totodata nu favorizeaza nici schimbul de mirosuri intre alimente si nu necesita dezghetare periodica.

Inca un plus, Beko VNE 1022 are functie antibacteriana – prin tratarea garniturilor si interiorului frigiderului cu o anumita solutie, este impiedicata atat formarea bacteriilor cat si a mucegaiurilor in locurile greu accesibile.

Nu putem vorbi despre display, insa, are termostat reglabil, iluminare interioara, este dotat cu 2 rafturi de sticla si un compartiment din plastic alimentar pentru legume si fructe, iar in regim de congelator, are o capacitate de conglare destul de impresionanta pentru dimensiunile sale: 10 kg in 24 h.

La capitolul design nu incanta neaparat in mod deosebit nici prin forma, nici prin culoare – alb clasic (fiind pana la urma un aparat frigorific), si are o singura usa careia i se poate adapta deschiderea atat pe stanga cat si pe dreapta, maner incorporat, picioruse reglabile si dimensiuni reduse, de 85 x 54 x 60 cm. La partea de consum, din nou sta lejer, are o incadre in clasa de eficienta energetica A+. Are o capacitate neta de 75 l, un singur compresor si functioneaza pe agent de racire de tipul R600a, ca aproape toate aceste aparate.

In concluzie, aparatul Beko VNE 1022 este in adevaratul sens al cuvantului bifunctional! In mai putin de o ora se poate face trecerea de la un frigider la un congelator, totul in cadrul aceluiasi aparat! Cei de la Beko chiar au luat in calcul spatiul tau mic de depozitare si nevoile diversificate! La 970 lei, este un un pret undeva putin poate peste medie, dar poti lua in calcul ca de cele mai multe ori media nu inseamna: racire prin tehnologie No Frost, protectie antibacteriana, consum redus si mai ales nu inseamna frigider si congelator in acelasi aparat.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *