Beko WKB61032Y – Masina de spalat slim cu 6 kg incarcare

Beko WKB61032Y este una dintre cele mai populare mașini de spălat aflate la vânzare în cadrul magazinelor online. Mașina de spălat se bucură de review-uri pozitive și este printre primele mașini de spălat care apar în rezultate atunci când cauți o mașină de spălat rufe slim. Este o mașină de spălat cu încărcare frontală, are și un mic ecran LCD și este de tip slim.

Cu siguranță și prețul convenabil (verifică aici preț actualizat) al produsului face ca cei care au ales deja această mașină de spălat rufe să fie mulțumiți.

Verifică aici mai multe poze, preț și specificații tehnice

Mașină de spălat rufe slim

Cu o adâncime de doar 41.5 centimetri, mașina de spălat se încadrează în grupa mașinilor de spălat de dimensiuni slim. Aceste mașini de spălat au o adâncime mai mică, astfel fiind mai ușor de încadrat în spații strâmte.

Chiar dacă această mașină de spălat Beko este una de tip slim, capacitatea acesteia la cei 6 kilograme este una destul de standard.

Astfel, chiar dacă mașina de spălat are dimensiuni mai mici pe lățime, capacitatea acesteia nu a avut de suferit.

În rest, dimensiunile pe înălțime și lungime ale mașinii de spălat Beko WKB61032Y sunt standard: înălțime de 84 centimetri și lungime de 60 centimetri.

Funcții multe – inclusiv program pentru bebeluși

Una dintre funcțiile interesante ale acestei mașini de spălat ruffe este funcția Baby Protect. Acest program este ideal pentru hainele bebelușilor și ale persoanele cu pielea sensibilă. Pe lângă acest program, Beko spune că mașina de spălat mai are și program pentru haine din lână, program Daily Express cu spălare rapidă, și, desigur – celelalte programe uzuale pe care le are cam orice mașină de spălat – spălare manuală, program sintetice șamd.

Mașina de spălat are 11 programe din care poți selecta. Programul de spălare rapidă are o durată de doar 28 minute, cu spălare la 30 grade.

Centrifugare la maxim 1000 rotații/minut

Mașina de spălat Beko are o viteză maximă de centrifugare de până la 1.000 rpm, fiind încadrată în clasa de eficiență C la stoarcere.

Nu v-aș recomanda însă întotdeauna să folosiți puterea maximă de centrifugare, pentru că indiferent că rufele ies mai uscate din cuva mașinii de spălat, sunt mai greu de călcat.

Mașina de spălat are un nivel de zgomot de 78 decibeli la centrifugare (cât un aspirator) și 60 decibeli în spălarea obișnuită. Unii dintre cumpărători în reviewuri au spus că ar fi gălăgioasă, alții că e silențioasă, astfel că părerile par cam împărțite.

Garanția se poate extinde la 5 ani

Un alt lucru de menționat este că produsul poate avea 5 ani garanție, dar pentru acest lucru va trebui înregistrat produsul pe site-ul Beko.

Manualul de utilizare al mașinii de spălat poate fi descărcat de pe site-ul Beko – aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *