Beko WKY71233PTLYB3 – Mașină de spălat rufe de capacitate mare

Beko WKY71233PTLYB3 este o mașină de spălat rufe de capacitate medie spre mare, cu o încărcătură posibilă de până la 7 kilograme de haine uscate. Este o mașină de spălat rufe ideală astfel familiilor de cel puțin 3 persoane, dar și celor care caută o mașină de spălat rufe cu care pot spăla cantități cât mai mari de rufe dintr-o singură încărcare.

Acest model de mașină de spălat rufe de la Beko este popular mai ales datorită prețului foarte echilibrat la care se vinde – verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Funcție de înlăturare păr de animale

Este o mașină de spălat potrivită și pentru cei care au animale de companie, datorită funcției Pet Hair Removal.
Din păcate eu nu am o astfel de mașină de spălat rufe, dar cu siguranță hainele mele ar aprecia această funcție pe mașina actuală de spălat, mai ales că am două pisici.

De asemenea mașina de spălat este dotată și cu alte funcții super-interesante, despre care am să vorbesc mai în detaliu în cele ce urmează.

Beko WKY71233PTLYB3
Beko WKY71233PTLYB3

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design în linia tradițională Beko și mașină de spălat super-slim

Designul este unul destul de comun, cu toate acestea apreciez hubloul mărit proporțional peste panoul de comandă. Îi dă o notă așa modernă mașinii de spălat.

WKY71233PTLYB3 de la Beko are o linie de design care pune în contract albul de negru, prin interiorul marginii hubloului și ecranul panoului de comandă.

Clasele de eficiență ale produsului sunt și ele ridicate, în fapt, clasa de eficiență energetică este cea mai mare întâlnită: A+++.

Cu o adâncime de doar 45 centimetri, WKY71233PTLYB3 de la Beko este o mașină de spălat rufe ideală pentru cei cu spații mici de depozitare dar care au nevoie totuși de o capacitate mare de spălare.

15 programe de spălare, inclusiv programare întârziată

Mașina de spălat vine cu 15 programe de spălare, inclusiv program Baby Protect, Expres super rapid (15 minute) și desigur clasicele programe pentru rufe din lână, delicate, sport sau programul de spălare manuală.

Mașina de spălat rufe este și certificată Woolmark Silver.

Personal apreciez funcția de programare întârziată, prin care poți selecta ca mașina de spălat să pornească după o perioadă predefinită.

De asemenea, programul Darkcare este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, ca noi.

Viteză de centrifugare maximă de 1.200 rpm, dar selectabilă pe nivelul dorit

Viteza maximă de centrifugare este una ridicată, de până la 1200 rpm. Desigur, se poate programa pe pași, astfel că poți anula complet centrifugarea sau alege vitezele alternative de 600, 800 sau 1200 rotații pe minut. Cred că ar fi fost utilă și o viteză de centrifugare de 1.000 rpm pentru anumite tipuri de rufe care nu sunt nici foarte delicate, dar nici nu le-am pune la viteza maximă.

Mașina această de spălat de la Beko putem să o încadrăm într-un adevărat best-buy datorită capacității mari de spălat, funcțiilor numeroase, dimensiunilor destul de slim care economisesc mult spațiu și mai ales datorită unui preț foarte mic.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *