Beko WMB51031PT

O alta masina de spalat creata de catre turcii de la Beko, grup din care face parte si producatorul romanesc Arctic, este modelul WMB51031PT, cu o capacitate de incarcare de 5 kilograme, care este recomandata familiilor mai mici sau medii si celor care au bebelusi sau animale, deoarece aceasta are niste programe dedicate special acestora si program de retinere a parului de animale. Pretul acesteia este destul de convenabil, mai ales ca acum o poti achizitiona cu un pret redus la emag. Ea costa in martie 2012 aproximativ 999 lei(verifica pret actualizat aici) si tot la emag, transportul e gratis, iar garantia este de 2 ani cu posibilitatea de prelungire pana la 4 ani.

Eficienta energetica a acestei masini a fost clasificata ca fiind A+, ceea ce o face o masina de spalat destul de economica. Eficienta la spalare este de clasa A, consumand intr-un program standard doar aproximativ 33 de litri de apa. Clasa de centrifugare a fost incadrata in categoria C cu un nivel de zgomot la centrifugare de 72db si la spalare de 59db, asadar o masina destul de silentioasa.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Este destul de compacta, de culoare alba, iar dimensiunile acesteia sunt urmatoarele: inaltimea este de 88cm, lungimea de 65cm si adancimea de 51,5cm. Hubloul se deschide la un unghi de 155 de grade iar diametrul lui este de 30cm. Iti recomand ca de fiecare data inainte sa achizitionezi o masina noua de spalat sau orice alt electrocasnic mai mare sa faci masuratorile pentru a nu te trezi cu surprize daca intra sau nu pe usa de la baie, desi la adancimea de 51.5 cm de regula nu trebuie sa iti faci probleme.

Aceasta masina are un display care indica timpul ramas si etapa de spalare, langa care se gaseste sertarul special pentru detergent, care contine si un dispozitiv special pentru detergent lichid sau concentrat.

WMB 51031PT are un numar de 11 programe. Printre acestea, cele mai importante sunt: Dark Care – care are grija de rufele inchise la culoare, Daily express – care te ajuta sa speli mai multe rufe deodata intr-un timp scurt de 39 minute, pentru cei cu copii mici si cei cu piele sensibila sau alergica avem programul “Baby Care” asigura performante superioare la splare si limpezire, prin efectuarea unui ciclu de spalare intensiva urmat de un ciclu de clatire intensiva, functia Pet care indeparteaza parul de animale pe parcursul ciclului de spalare, program de clatire, stoarcere si evacuare, program de prespalare, spalare lana, spalare sintetice, program consum redus de energie, program mix, etc.

O alta functie inclusa e cea de amanare a pornirii, ca sa o poti programa in asa fel incat sa spele cand vrei tu, ca de exemplu pe timp de noapte, astfel incat sa poti beneficia de costul mai redus al electricitatii pe parcursul noptii…sau daca te deranjeaza zgomotul sa il programezi noaptea ca ziua sa inceapa programul. Noi consideram deosebit de utila aceasta functie.

WMB51031PT are un sistem special automat de reglare automata a consumului de apa in functie de volumul(sistem de detectare a incarcaturii) si tipul tesaturii apa fiind ajustata automat care ajuta la obtinerea celor mai bune peformante de spalare si consum energetic.

Rezistenta hi-tech ii asigura masinii de spalat o durata de pana la 100 de ori mai lunga, pentru ca noua rezistenta de la Beko are o suprafata nichelata, ceea ce rezulta cu 50% mai putina asperitate si asigura o buna protectie impotriva coroziunii, 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ceea ce va elimina consumul suplimentar de energie.

Sistemul electronic de control al balansului asigura distribuirea uniforma a incarcaturii in interiorul cuvei, eliminand vibratiile si zgomotul creat de neasezarea uniforma a rufelor. Totodata ofera stabilitate pe parcursul centrifugarii, chiar daca incarcatura nu este uniforma masina va ajusta automat viteza rotatiilor pentru a asigura eficienta optima a centrifugarii.

Masina de spalat Beko WMB51031PT este o masina de spalat eficienta, are un consum de energie redus si un raport pret/calitate foarte bun in comparatie cu alte masini de spalat. De asemenea aspectul este foarte frumos si cu siguranta se va incadra in casa ta. Mai jos regasiti un video cu un model foarte similar, WMB 50831PT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *