Masina de spalat rufe Beko WMB60821M

Pentru cei care doriti o masina de spalat rufe clasica, simpla, dar utila si economica, de tip Slim, recomand modelul Beko WMB60821M, fiind lansat de un brand renumit in domeniu, care nu da nici de aceasta data inapoi. De calitate foarte buna, cu numeroase programe si functii, aceasta masina de spalat este disponibila acum la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat).

Cu incarcare frontala, de dimensiuni mici, fiind de tip Slim, are totusi o capacitate de incarcare un pic peste obisnuit: de 6 kg, fiind foarte practica nu doar persoanelor singure, ci si familiilor cu un numar de minim 3 membri. Cu o clasa de eficienta energetica A+ si o clasa de eficienta la spalare A, are un consum destul de redus: 8800 litri de apa/anual si un consum in program standard de 1,01 kwh.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Totusi, constituie un minus faptul ca are o viteza de centrifugare mica, in comparatie cu alte masini de spalat: doar 800 de rotatii pe minut. De asemenea, clasa de eficienta la centrifugare este una joasa, de tip D. Sub acest aspect, compenseaza insa doar in ceea ce priveste zgomotul, fiind destul de silentioasa si avand un nivel de zgomot la spalare de 58 dB si de 70 dB la centrifugare.

Apreciez ca este prevazuta cu 11 programe si functii extrem de utile: program de prespalare, program bumbac (rece-90°C), program bumbac Eco (40°C-60°C), program spalare lana, program sintetice, program spalare manuala, program Mix, programare intarziata, program pentru consum redus de energie, functia Dark Care (pentru protejarea culorilor la hainele de culoare inchisa), functia Baby Protect (pentru protejarea hainelor bebelusilor, super igienica si cu protectie intensa) etc. In plus, are un sistem de reglare a consumului, ceea ce permite economie. Totodata, este prevazuta cu optiunea de protectie impotriva inundatiilor si functia Child Lock, pentru protectie impotriva copiilor. Prezinta un tip de afisaj cu LED, care afiseaza printr-un semnal luminos, optiunile setate.

Alba, de dimensiuni reduse, nu se remarca prin nimic special la nivel de aspect. Masoara doar 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si 45 cm in adancime. Hubloul formeaza o deschidere de doar 155 grade, ceea ce permite plasarea chiar si in locuri mai stramte.

Este o masina practica, simpla, dar cu multiple functii si optiuni, la un pret destul de mic, care isi demonstreaza utilitatea, in ciuda catorva minusuri, fata de alte masini de spalat de la acelasi brand. Functia Child Lock, dar si programul de spalare cu optiunea Baby Protect o fac potrivita chiar si pentru familiile cu bebelusi si copii mici. Pentru cei care nu isi permit ceva mai mult, este o masina foarte buna.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *