Masina de Spalat Rufe Beko WMB61021, 6 kg, Clasa A+

Daca esti adepta/adeptul lucrurilor simple, dar eficiente, si ai nevoie de o masina de spalat rufe care sa isi faca treaba, sa aiba si ceva mai mult fata de masinile de spalat standard, mai ales in ceea ce priveste specificatiile de baza, si nu detalii inutile care i-ar mari doar costul, dar care nu te-ar putea ajuta prea mult, am o veste buna: am gasit o masina de spalat rufe cu multiple avantaje, desi nu dispune de sisteme si functii ultramoderne – modelul Beko WMB61021. Mai mult decat atat, este disponibila la un pret convenabil pentru ce poate (verifica aici pret actualizat).

Capacitate de incarcare de 6 kg, viteza de centrifugare 1000 de rotatii/minut, clasa de eficienta energetica A+

Dispune de o capacitate de incarcare de 6 kg, cu o viteza de centrifugare potrivita acesteia (1000 rotatii/minut). A primit clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la spalare fiind A, iar la centrifugare are clasa de eficienta C.

Masina de spalat rufe Beko WMB61021

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

11 programe variate

Beko WMB61021 vine cu un număr de 11 programe utile și variate, ca să satisfacă cerințele mai multor tipuri de țesături și materiale ale rufelor tale: program prespălare; program Dark Care, pentru protejarea rufelor de culori închise; program Daily Express, pentru rufe obișnuite, purtate o singură dată, dar care necesită o spălare pentru reîmprospătare; program special Baby, pentru hăinuțele bebelușilor, antialergice (util și pentru persoanele alergice, bolnave sau pentru bătrâni); program Rinse; program de clatire separata/suplimentara; programe de stoarcere in combinatie cu evacuare; program pentru tesaturi din bumbac; program special pentru lana; program pentru protejarea materialelor sintetice; program pentru consum redus de energie (pentru inca un plus de economie); program Mix, pentru amestec de tipuri de țesături și culori; program tip spălare manuală; programare întârziată.

Programul Daily Express permite incarcare maxima a cuvei, pentru spalare la 30º C, in doar 39 minute si este destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate, sau in special purtate o singura data.

Datorita programarii intarziate, poti sa amani pornirea masinii de spalat pana in momentul cand poti sa te ocupi de scoaterea rufelor. Aceasta functie ofera posibilitatea programarii cu intarziere a masinii de spalat intre 3, 6 sau 9 ore. Astfel, exista posibilitatea de a beneficia de costul mai redus al electricitatii pe parcursul noptii. Perfect, mai ales ca aceasta masina de spalat poate fi pornita si noaptea, intrucat este silentioasa si nu deranjeaza pe nimeni functionarea acesteia, indiferent de momentul ales. Are un nivel de zgomot de 71 dB la centrifugare si 58 dB la spalare.

Sisteme si functii pentru eficientizarea spalarii

Mașina de spălat rufe Beko WMB61021 dispune și de o altă serie de sisteme și funcții speciale, chiar dacă nu e o mașină avansată și foarte modernă: sistem electronic de control al balansului; sistem de reglare a consumului; sistem de siguranta impotriva copiilor; sistem de protectie impotriva inundatiilor, cu control al excesului de apa, rezistenta Hi Tech.

Sistemul special de reglare a consumului este conceput pentru economie. Datorita acestui sistem, poti incarca rufe mai putine decat capacitatea maxima de incarcare, fara a consuma ca si cum ai spala la incarcatura maxima. Asta pentru ca incarcarea cu rufe poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturilor. Cantitatea de apa este ajustata in mod automat in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest sistem permite un consum rational de energie si apa, asigurand atat protectia mediului inconjurator, cat si a bugetului familiei.

Sistemul de control al balansului permite o distribuire uniforma a incarcaturii in interiorul cuvei, eliminand vibratiile si zgomotul provocat din cauza nearanjarii uniforme a rufelor in cuva. Ofera in acelasi timp stabilitate pe parcursul centrifugarii. Chiar daca incarcatura nu este uniforma, masina va ajusta automat viteza rotatiilor pentru a asigura eficienta optima a centrifugarii. Acest lucru mi se pare foarte util si inteligent.

Sistemul impotriva inundatiilor, cu control al excesului de apa, functioneaza pe baza unui senzor de nivel al apei, care masoara orice variatie de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa evacueze apa atunci cand nivelul este depasit.

Rezistenta Hi-Tech patentata, proprie Beko, antidepuneri de calcar

Rezistenta Hi-Tech, specifica Beko, are o suprafata nichelata, ceea ce rezulta cu 50% mai putina asperitate si asigura o buna protectie impotriva coroziunii, dar si a formarii calcarului, care poate conduce la deteriorarea pieselor masinii si, in final, la nefunctonarea ei. Sistemul promite cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ceea ce va elimina consumul suplimentar de energie. Nu mai trebuie sa folosesti astfel detergenti speciali de tip Calgon pentru protejarea pieselor. Inca o economie la bani si la factura de curent electric…

Dimensiuni de masina de spalat tip Slim si design simplu

Desi nu se remarca prin ceva extraordinar in ceea ce priveste aspectul, aceasta masina de spalat este una practica in acest sens. De tip Slim (ingusta), poate fi plasata in orice loc iti doresti, intrucat economiseste spatiu. Masoara 84 cm in inaltime; 60 cm in latime si 45 cm in adancime. Cantareste 60 kg. Hubloul este unul obisnuit, cu un diametru de 30 cm. Deschiderea hubloului face un unghi de 155 kg. Simpla in rest, de culoare alba, ergonomica, nu dispune de un afisaj cu ecran, insa are un sistem de display pe baza de LED-uri. Afiseaza, prin aprinderea luminitelor, informatii privind etapa ciclului de spalare selectat. Panoul de comandă este unul simplu, obișnuit, cu buton de termostat reglabil, buton de reglare a temperaturii in functie de tipul rufelor pe care le ai de spalat; selector al vitezei de centrifugare.

Concluzii

Beko WMB61021  este o masina de spalat rufe buna, economica. Pretul este extrem de bun pentru toate acestea. Este ideala pentru o familie, avand o capacitate de incarcare de pana la 6 kg, peste standard, precum si o gama variata si utila de programe, cam pentru orice cerinta ar avea rufele tale. Merita din plin, mai ales daca nu esti adeptul masinilor de spalat moderne, cu tehnologii ultravansate, dar extrem de costisitoare. Pana la urma, fara astfel de tehnologii, cu putin peste strctul necesar, Beko WMB61021 atinge un nivel de excelenta peste asteptari, la un pret mai mult decat convenabil.

Alternativa tot de la Beko

Un Beko la fel de economic si bun ca raport calitate-pret ar mai fi masina de spalat rufe Beko WMB61041BL, cu Smart Blue, o tehnologie proprie, cu lumina albastra pe baza de LED-uri, astfel incat sa iti permita sa vezi oricand vizualiza din exterior ceea ce se intampla in interiorul cuvei. Totodată, datorita acestui sistem, rufele tale beneficiaza de igienizare avansata, pentru ca „luminile albastre” reprezinta si un foarte bun filtru antibacterian. Cu aceleasi specificatii de baza (6 kg capacitatea de incarcare, viteze de centrifugare de 1000 rotatii pe minut si clasa de eficienta energetica A+), acest model se apropie de cel de mai sus; are insa cateva tehnologii si sisteme in plus, ceea ce ii creste si pretul, caci este mai scumpa decat modelul prezentat mai sus. Totusi, reprezinta o alternativa extrem de buna a acesteia.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *