Beko WMB61041

Daca cautai o masina de spalat complexa, care sa fie mai ieftina ca pret, economica din punct de vedere al consumului, atunci ar putea sa iei in considerare modelul Beko WMB61041. Pretul ei este convenabil judecand dupa specificatii, costa aproximativ 1100 Lei(verifica aici pret actualizat si stoc), are o garantie de 2 ani, cu posibilitatea de a fi marita pana la 4 ani, iar livrarea este gratuita la multe dintre magazinele online.

Cu un design modern, aceasta masina de spalat are un aspect placut. In partea de sus are un afisaj digital usor de folosit, care indica timpul de spalare ramas, etapa de spalare, precum si alte informatii legate de procesul de spalare. Alaturi, se gaseste sertarul care detine un dispozitiv special pentru detergentul lichid sau concentrat. Hubloul are un diametru de 30cm si se deschide la un unghi de 155 de grade.

Dimensiunile acestei masini de spalate sunt urmatoarele: 84cm in inaltime, 60cm in latime si 50 in adancime, asadar este una destul de compacta pe adancime, fiind si un model care se apropie de categoria slim.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasa de eficienta energetica este incadrata in categoria A+, asadar, consumul de energie este destul de redus, aceasta avand un consum de 0.89kwh intr-un program standard. Ca si eficienta la spalare, avem clasa A, cu un consum de 40 de litri de apa pe un program standard. Categoria de centrifugare este C, aceasta avand un nivel de zgomot la spalare de 59db, iar la centrifugare de 72db, cu o viteza de 1000 de rotatii pe minut.

Capacitatea de incarcare a acesteia este de 6 kg, deci intr-un singur proces puteti spala 30 de camasi, ea fiind ideala pentru familiile medii sau pentru cuplurile care au multe haine de spalat 😀

Aceasta masina de spalat are o rezistenta speciala, care are o suprafata nichelata si care ne ajuta sa obtinem cu 50% mai putina asperitate si o pretectie mult mai buna impotriva coroziunii, o depunere de calciu cu 40% mai redusa, astfel incat durata de viata a acesteia creste cu pana la 100 de ori.

WMB61041 are un program de spalare super rapida, de 14 minute, special creat pentru urgente si pentru improspatarea hainelor.
Pentru cei care nu sunt in graba prea mare, dar totusi doresc o spalare mai rapida, cei de la Beko au creat programul Daily Xpress. Acest program functioneaza la o temperatura de 30ºC, cu o incarcare maxima a cuvei, intr-un timp convenabil, de numai 39 de minute. El este destinat articolelor usor murdare, nepatate sau in special purtate o singura data pentru improspatare.

Cu ajutorul programului Bumbac Eco, articolele din bumbac sunt spalate intr-un timp mai indelungat, 145-150 min, asigurand astfel performante foarte bune de spalare. Bumbac ECO consuma mai putina energie in comparatie cu alte programe bumbac.

Alt program pe care aceasta masina il detine a fost creat special pentru camasi, si are un rol de antisifonare, facand calcarea acestora mult mai usoara.
Programele incluse sunt in total 16, iar printre acestea se mai gasesc urmatoarele: program Anti-alergic – pentru cei cu alergii si cu pielea sensibila, program Programare Intarziata -24 h, Dark Care – program care ingrijeste hainele inchise la culoare, Freshen Up- program de reimprospatare, program de

Clatire si Extra clatire, program special pentru Lana, Bumbac, Sintetice, program Eco de consum redus de energie, program Mix, program Spalare Manuala, etc.

Beko WMB61041 programe

Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Cu ajutorul functiei de reglare automata a consumului de apa, cantitatea de apa este ajustata in mod automat in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest sistem permite un consum rational de energie si apa asigurand atat protectia mediului inconjurator cat si a bugetului familiei.

Sistemul de control al balansului, asigura distribuirea uniforma a hainelor in cuva, astfel incat vibratiile si zgomotele neplacute sunt indepartate. Mai mult, ea ofera mai multa stabilitate in timpul stoarcerii. Chiar daca incarcatura nu este uniforma, masina va ajusta automat viteza rotatiilor, pentru a asigura o eficienta optima a stoarcerii rufelor.

O alta functie, este cea de control al excesului de apa, care detine un senzor special care masoara orice variatie de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa evacueze apa atunci cand nivelul este depasit.

Pentru cei care au copii si doresc ca acestia sa nu se joace cu masina de spalat, butoanele pot fi blocate in timpul functionarii, pentru a evita mici incidente.

Manualul de utilizare al produsului este disponibil aici.

Beko WMB61041

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *