Masina de spalat rufe Beko WMB61041BL, Clasa A+, Smart Blue Line

Una dintre cele mai inovatoare tehnologii ale masinilor de spalat de pana acum ce poarta semnatura Beko, tehnologia Smart Blue este specifica si masinilor de spalat rufe Beko, care reprezinta o linie avansata, conceputa astfel incat sa iti asigure un grad de eficienta sporita si sa asigure calitatea a spalatului rufelor. Un model conceput cu o astfel de tehnologie este masina de spalat rufe Beko WMB61041BL, care, la avantajele pe care le prezinta, este disponibila la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat).

Capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare 1000 rotatii/minut si clasare de eficienta A+

Beko WMB61041BL este o masina de spalat rufe obisnuita, cu incarcare frontala si o capacitate de incarcare ce depaseste cu putin standardul, avand posibilitatea de a spala o sarcina de pana la 6 kg. Aceasta este in raport bun cu viteza de centrifugare, care poate atinge un maxim de 1000 de rotatii pe minut. Toate aceste valori sunt menite sa asigure un standard inalt de performanta, la aceasta contribuie si clasificarile de eficienta primite: clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la spalare A si la centrifugare C. Acestea implica un consum mai redus de resurse de baza precum apa si curent electric, fiind astfel un electrocasnic eficient.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Programe variate si sisteme si functii multiple

Insa in privinta eficientei si rezultatelor asteptate, dar si a confortului sporit, it vine in sprijin cu o serie de programe utile si variate, in numar de 16, astfel incat sa iti indeplineasca cerintele pe care le-ai putea avea in materie de haine: program de prespalare, program de extraclatire, program de rufe sintetice, program pentru tesaturi din bumbac, program pentru consum redus de energie (pentru un plus de economie), program tip spalare manuala (pentru rufe pe a caror eticheta este inscriptionat mesajul „handwash only”/„numai spalare manuala”), program Mix (pentru amestec de tesaturi si culori), program antialergic, program Dark Care (pentru protejarea culorilor inchise sau a hainelor negre), program Xpress Super Short (ultrarapid) etc.

Tehnologia Smart Blue cu lumina albastra pe baza de LED-uri

Aceste programe sunt bine completate de o alte serie de functii si optiuni speciale, care pot fi setate in functie de preferinte si nevoi, in plus pe langa programele de baza: sistem de reglare a consumului in functie de cantitatea de rufe din cuva (consuma exact atata apa, curent electric si detergent cat este necesar cantitatii de rufe introduse spre spalare, astfel incat poti incarca cu o sarcina mai mica, chiar la jumatate sau si mai redusa – fata de capacitatea maxima de incarcare de 6 kg); functia cu lumina albastra in interiorul cuvei in timpul functionarii datorita tehnologiei Smart Blue (aceasta fiind responsabila de o igienizare cat mai avansata a rufelor, de eficienta cat mai ridicata a masinii de spalat si de o iluminare interioara pe baza de LED-uri foarte avansata, astfel incat poti oricand vizualiza din exterior ceea ce se intampla in interiorul cuvei); sistem electronic de control al balansului, pentru reducerea numarului de vibratii in timpul functionarii si implicit, pentru un nivel cat mai scazut de zgomot; sistem de siguranta impotriva copiilor, sistem de protectie impotriva inundatiilor cu oprirea automata a apei, posibilitatea de programare intarziata.

Dispozitiv special pentru detergent lichid si display mare cu ecran

Beko WMB61041BL prezinta si dispozitiv pentru dozare a detergentului lichid si un display foarte mare cu ecran LCD si lumina Smart Blue Light cu LED albastru pentru a facilita setarile si pentru a afisa informatii privind centrifugarea setata, etapa de spalare si timpul ramas din ciclul de spalare selectat. Despre tehnologia Smart Blue aflati mai multe informatii intr-un articol despre cele mai performante masini de spalat rufe de pe piata de la Beko, Bosch si Gorenje.

Ca design, masina de spalat rufe Beko WMB61041BL este destul de simpla, dar in acelasi timp moderna: alba, dar bazata pe iluminarea proprie cu LED-uri, cu panou de control, display si butoane avansate, hublou si ecran LCD mare, aspect placut si igienic. Dimensiunile sale sunt cele obisnuite, nefiind Slim (ingusta); masoara 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si 50 cm in adancime. Hubloul formeaza un unghi de deschidere de 155 grade, fiind destul de larg.

Masina de spalat rufe Beko WMB61041BL

Concluzii si alternative

Masina este destul de moderna si performanta in privinta sistemelor si tehnologiei proprie inovatoare. In plus, programele multiple si variate, precum si capacitatea peste standard de incarcare, dar si restul specificatiilor, fac din aceasta masina de spalat o masina potrivita pentru orice familie, chiar si mai medie. Unde mai pui ca asigura un echilibru specificatii-pret bun. Un model asemanator, de la acelasi producator si din aceeasi gama Smart Blue cu lumini albastre, este Beko WMB71242M, la fel de buna din prisma specificatiilor ca si modelul prezentat mai sus, ba chiar mai potrivita pentru familii mai numeroase (avand o capacitate de incarcare de 7 kg) si chiar clasa de eficienta energetica A++, cu viteza de centrifugare ce poate atinge si 1200 de rotatii pe minut. Difera putin doar in privinta numarului si varietatii de programe, dar sta extrem de bine si acest model similar in aceasta privinta. Indiferent pe care l-ati alege, ambele modele constituie o investitie inteligenta, foarte convenabila ca pret.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Masina de spalat rufe Beko WMB61041BL, Clasa A+, Smart Blue Line

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *