Masina de spalat Beko WMB61241 Smart Blue Line

O alta masina de spalat care a aparut pe piata recent, in anul 2011, este modelul WMB61241 de la Beko si face parte din noua gama de masini de spalat Smart Blue Line.
Pretul acesteia este destul de accesibil, aproximativ 1099 Lei (verifica aici pret actualizat si stoc), cu o garantie de 2 ani inclusa (cu posibilitatea de prelungire) iar daca o comanzi online transportul este gratuit la eMAG.

Designul acestei masini de spalat este unul modern, ea e de culoarea alba, hubloul se deschide la un unghi de 155 de grade, iar in partea de sus are un ecran pe care poti vizualiza setarile precum programul, timpul ramas, etapa spalare, etc. Langa acesta se gaseste un sertar care contine un dispozitiv special pentru detergent lichid, care ofera posibilitatea de a utiliza detergent lichid sau concentrat, doar pintr-o simpla amplasare a acestuia in sertarul pentru detergent. WMB61241 este destul de compacta, avand o adancime de 50 centimetri, cu o inaltime de 84 centimetri si 60 centimetri lungime.
Capacitatea de incarcare de 6 kg o face ideala pentru o familie medie.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aceasta masina de spalat face parte din clasa A+, ceea ce inseamna ca nu consuma foarte mult, are o eficienta la spalare de clasa A cu un consum de 40 de litri pe programul standard, iar clasa de centrifugare face parte din clasa B, cu pana la 1200 de rotatii pe minut, o centrifugrare destul de puternica. Desigur, exista si optiunea de a centrifuga la viteze mult mai mici pentru a proteja tesatura hainelor delicate.

Tehnologia cu care este dotata aceasta masina, Smart Blue Line, ofera hainelor o ingrijire speciala. Programul Anti Alergic este special conceput pentru hainele bebelusilor si pentru cei cu pielea sensibila.
Dark Care are grija de hainele de culoare inchisa, prevenind decolorarea acestora. Daca vrei sa consumi energie si apa mai putina, atunci poti folosi programul Eco Clean 20°C, care asigura spalarea in timp record cu resure minime de apa si de energie.
Un alt avantaj este faptul ca aceasta masina de spalat are o functie speciala, care iti ofera posibilitatea de a programa masina cu o intarziere de 1-24 de ore, astfel ca poti avea hainele gata de scos exact atunci cand vrei.

WMB61241 are un total de 16 programe, iar printre acestea se mai gasesc urmatoarele: Xpress Super Short (adica un program de spalare rapida) – un ciclu de improspatare, un program pentru camasi cu rol de antisifonare, program spalare manuala, spalare lana si spalare sintetice. Programul Daily Xpress  te va ajuta sa speli mai multe rufe deodata, intr-un timp scurt de aproximativ 30 de minute, la 30°C, etc.

Masina de spalat Beko WMB61241, vine cu o rezistenta hi-tech, care are o suprafata nichelata, ceea ce rezulta cu 50% mai putina asperitate si asigura o buna protectie impotriva coroziunii. 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ceea ce va elimina consumul suplimentar de energie iar durata de viata e crescuta, cel putin la nivel teoretic, cu pana la 100 de ori.

Un alt sistem care face aceasta masina de spalat mai buna fata de altele, este cel electronic de control al balansului, care asigura distribuirea uniforma a incarcaturii in interiorul cuvei, putand elimina astfel si o parte din vibratiile si zgomotul creat de neasezarea uniforma a rufelor si oferind stabilitate in timpul centrifugarii.

Beko WMB61241 este o masina de spalat buna si nu este extraordinar de galagioasa, producatorul spune ca are 57 decibeli la spalare si 79 la centrifugare.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *