Masina Spalat Rufe Beko WMB61442 capacitate 6 kg Smart Blue Line

Beko WMB61442 face parte din noua generatie de masini de spalat Smart Blue Line, cu productie 2011 a producatorilor turci si uimeste atat prin calitatea constructiei si cat si a functiilor cu care vine echipat.

Optiunea Smart Blue este o functie care igienizeaza si mai bine hainele, si este prezenta in multe dintre noile aparate electrocasnice de la Beko, inclusiv pentru combine frigorifice. Beko WMB61442 vine cu un display generos, care contine toate informatiile programului, timpul de setare, time managerul si optiunile selectate in plus pentru spalare. In acest moment, februarie 2012, masina de spalat rufe este la o oferta cu 12% reducere, astfel ca ea costa doar aproximativ 1149 lei (verifica aici pret actualizat), cu livrarea gratuita. Garantia obisnuita pentru electrocasnic este de 2 ani, insa se poate prelungi cu inca 2 ani, printr-o asigurare speciala de la emag.

Avand in vedere capacitatea de incarcare de 6 kilograme, adica peste medie, potrivita unei familii cu minim 2-3 componenti sau pentru cei care prefera sa spele mai mult o data, dimensiunea lui WMB61442 este destul de compacta, avand o adancime de 50 centimetri, impreuna cu o inaltime de 84 centimetri si 60 centimetri lungime.

Partea superioara a aparatului

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasele de eficienta ale lui WMB61442 sunt la un nivel peste mediu, avand clasa de eficienta energetica A++ (cu un consum de curent electric de doar 0.83kW/h in programul standard!), clasa de eficicienta la spalare A cu un consum de 40 litri de apa/program si clasa de eficienta ridicata la centrifugare cu pana la 1400 rotatii per minut, ceea ce face ca hainele la viteza cea mai mare sa fie scoase practic uscate.

Displayul cu informatii multe

Ca si specificatii moderne, la nivelul anului 2012, aparatul Beko vine cu sistem electronic de control al balansului, sistem de reglare automata a consumului de apa, bineinteles blocare in timpul functionarii si protectie impotriva inundatiilor. Totusi, ce imi place cel mai mult este displayul mare, care te ajuta in selectarea programului dorit dintre cele 16 programe disponibile, si din care amintesc programele speciale pentru camasi, antialergic, xpress super short, program pentru haine incise la culoare, eco clean, freshen up. De asemenea, are un program cu o durata mai mica, asa numitul Daily Xpress, recomandat pentru curatarea hainelor usor murdare intr-un timp scurt, de aproximativ 30 minute. In plus, mai vine si cu un program delicat pentru haine care in mod normal s-ar putea spala doar la mana, si daca vrei ca hainele sa fie doar “trecute prin detergent” ai la dispozitie si programul de 14 minute, acel Xpress Super Short.

Mi-ar fi placut era daca hubloul avea o deschidere mai larga si daca era un picut mai mare. Are o deschidere de 155 grade si 30 centimetri diametru..pentru haine e comod, insa cand speli paturi, cuverturi sau alte tesaturi mai voluminoase operarea nu mai e asa facila.

Butonul de selectare pentru programe

La toate programele disponibile se poate seta direct temperatura, insa la programele speciale recomand sa mergeti pe setarea initiala a aparatului, altfel nu se ajung la aceleasi performante de curatare. In rest, se mai poate selecta la spalare optiuni de extra clatire. Toate programele vin cu posibilitatea de a amana pornirea cu pana la 24 ore, asadar iti planifici din timp momentul in care vei scoate hainele la uscat, util mai ales sa programezi cand ajungi de la serviciu sau daca pui masina la spalat seara si vrei ca dimineata sa porneasca. Fiind si relativ silentioasa (58 dB la spalare, 75dB la viteza maxima de centrifugare), daca ai dormitorul mai departe de aparat nici nu il auzi.

Una peste alta, Beko WMB61442 este totusi o masina de spalat moderna, echipata cu ultimele tehnologii si va incanta prin utilizare. Micile imperfectiuni cum ar fi hubloul cu 2 centimetri mai mic decat la concurenta ­čÖé nu este un detaliu chiar atat de important, si chiar si asa prin functia de igienizare si antialergie Smart Blue, este mult peste alte masini de spalat, poate doar cu un Samsung cu Diamond Drum si Eco Bubble este comparabil, mai precis cu modelul de 6 kilograme similar, Samsung Eco Bubble WF 1602W5C/YLE, insa acest Beko este mai economic cu aproximativ 20% in privinta consumului si displayul ofera mai multa informatie.

 

One thought on “Masina Spalat Rufe Beko WMB61442 capacitate 6 kg Smart Blue Line

  • 18 februarie 2021 la 1:19
    Permalink

    La masina Beko WMB61442 cand se aprinde lumina albastră în cuva masinii?

    R─âspunde

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *