Masina de spalat rufe Beko WMB71242MII, 1200 RPM, 7 Kg, Clasa A++, Alb

Beko este un producător de mașini de spălat inteligente și fiabile, iar cu noul model de mașină de spălat rufe Beko WMB71242MII nu face decât să confirme acest lucru. Pentru că are tot ce-i trebuie ca să o transforme într-o mașină de spălat perfectă pentru o familie mai mare, prețul se justifică (verifică aici preț actualizat).

O mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, destul de obișnuită la o primă vedere, ai zice, Beko WMB71242MII depășește totuși comunul prin capacitatea de încărcare de maxim 7 kg, însoțită de o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut. Un raport destul de echilibrat având în vedere că nu este prea indicat să folosești valoarea maximă a vitezei de centrifugare decât la țesături mai groase. Celorlalte pot dăuna fibrelor și în timp se pot deteriora. Așadar, o mașină de spălat rufe cu ajutorul căreia poți spăla o mare cantitate de rufe deodată și destul de repede. Speli astfel mai rar și totuși mai bine.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cât privește eficiența, pot spune că are prin ce impresiona, cu o clasă de eficiență energetică A++, o clasă de eficiență la spălare A și o clasă de eficiență la centrifugare B. În concluzie, Beko WMB71242MII oferă performanță înaltă cu un consum redus de curent electric și de apă. În plus, este prevăzută și cu un sistem de reglare a consumului.

La eficiența sa contribuie și numărul mare de programe, 16 la număr, destul de variate și extrem de utile, pliându-se pe aproape orice nevoie a ta: program de extra clătire (pentru a elimina orice urmă de detergent), program de prespălare, program de spălare lână, program pentru rufe sintetice, program pentru rufe din bumbac, program care lasă rufele ușor de călcat, program pentru consum redus de energie (încă o dată, te ajută să economisești), program tip spălare manuală, program haine Sport, program pentru rufe delicate, program de spălare intensivă (pentru rufe foarte murdare), program Baby (pentru rufele speciale ale bebelușilor, program în care se folosește mai multă apă, pentru a anihila efectul dur al detergenților. Acest program este util și pentru cei care suferă de alergii), program Activ, program scurt și rapid/Xpress Super Short.

Prezintă un dispozitiv și pentru detergent lichid, în funcție de preferințele tale în materie de soluții de curățare. De știut și de apreciat este și faptul că mașina de spălat rufe Beko WMB71242MII este o mașină de spălat rufe silențioasă, cu un nivel de zgomot la centrifugare de 68 dB și un nivel de zgomot la spălare de 51 dB. De asemenea, are un motor foarte puternic și inteligent (BLDC – ProSmart Motor, specific noilor mașini de spălat rufe performante de la Beko).

Albă, nu arată chiar atât de comun ca alte mașini de spălat rufe, poate și pentru că are un tip de afișaj cu ecran LCD foarte mare, care îți oferă informații privitoare la programul în desfășurare, precum timpul rămas, etapa de spălare și multe altele. Dimensiunile sale sunt și ele cele obișnuite: 84 cm în înălțime, 60 cm în lățime și 50 cm în adâncime, adica destul de standard. Hubloul are un unghi de deschider mai mic totuși: de 155 grade. Astfel, te ajută să o poți amplasa oriunde, lângă orice perete, fără să te încurce la deschidere.

Așadar, o mașină de spălat rufe încăpătoare, puternică, cu multiple programe, pentru tine și întreaga familie, inteligentă și rapidă, cu un consum redus.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *