Beko WMY81483LMB1 – Masina de spalat rufe economica de capacitate mare

Beko WMY81483LMB1 este una dintre cele mai interesante mașini de spălat din oferta actuală a magazinelor online. Se recomandă ca fiind o mașină de spălat cu capacitate foarte mare de spălare – până la 8 kilograme, viteză mare de cetrifugare, totuși de dimensiuni standard și cu un design modern superb.

Mai mult decât atât, acest model de mașină de spălat de la Beko vine la un preț ideal – verifică aici stoc și preț actualizat.

Ocazional îl mai întâlni și în ofertă, ori dacă îl găsești la un preț mai mic de 1.400-1.500 lei este ideal pentru un produs premium, cum este acest model. Reviewurile clienților care au cumpărat acest produs sunt cu siguranță grăitoare, are o medie de peste 4.57 stele, din 188 voturi pe eMAG.ro.

Modelul nu este neapărat unul dintre cele mai noi mașini de spălat rufe, dar tehnologiile sunt extrem de actuale și în 2017, iar designul cu siguranță este unul care îi dă un plus de clasă.

Principalul rival al acestei mașini de spălat Beko este modelul Samsung WW80J5345MW/LE. Și acela este mare, calitativ și la preț de obicei similar (vezi preț aici).

Capacitate mare de spălare – ideală pentru familiile numeroase

WMY81483LMB1 are o capacitate mare de spălare, ceea ce îl face un model perfect pentru familiile numeroase, care au nevoie de a spăla cantități mari de haine.
Este potrivit și pentru cei care vor să economisească din ciclurile de spălare, modelul având o clasă de eficiență energetică perfectă: A+++, cu un consum anual de energie mediu de doar 196 kWh.

Sursă poză: Video, model similar, pentru piața Europa Vest (diferența este doar la denumirea programelor)

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Vine dotată cu o mulțime de programe iar programul scurt este chiar foarte scurt – 14 minute

Mașina această de spălat vine cu o mulțime de programe din care poți să alegi, fie programe inovatoare, fie cele clasice. Are practic 16 programe diferite din care să alegi, inclusiv program pentru hainele bebelușilor (Baby Protect), program pentru haine închise la culoare (Dark Care – previne decolorarea rapidă a hainelor).
Desigur, sunt disponibile și programele clasice pentru spălare haine din bumbac, lână, sintetice sau program pentru haine delicate și program pentru haine care ar necesita în mod normal spălare manuală.

Programul Expres Super Rapid are o durată de doar 14 minute, ideală pentru haine care nu prea sunt murdărite dar merită o împrospătare.

Centrifugare la viteză ridicată, fără vibrații

Viteza de centrifugare este una dintre cele mai mari pe care le poți întâlni la mașinile de spălat din oferta curentă din România. Stoarce hainele la o viteză de până la 1.400 rotații pe minut, fără a vibra, cum fac modelele mai slabe sau la care viteza de rotație este supraturată. Totuși, atenție la poziționare, să fie pusă pe o suprafață plană iar stabilitatea ei să fie reglată și din rotițele din partea inferioară.

Atenție doar să nu alegi o viteză de rotație foarte mare, sau chiar dacă o alegi, trebuie să știi că rufele vor fi scoase destul de șifonate, iar în timp se pot degrada.

Vitezele de centrifugare însă la alegere sunt destul de spartane, se poate alege doar 600, 800 sau 1400 turații. I-ar fi prins bine și o viteză intermediară între cea medie și maximă.

Clasa de eficiență la uscare a acestei mașini de spălat este clasa B, cu un grad de umiditate reziduală de 53%.

Dimensiuni standard, în ciuda capacității mari de încărcare

Beko WMY81483LMB1, chiar dacă este o mașină de spălat cu o capacitate foarte mare de încărcare, are niște dimensiuni destul de normale. Comparat cu dimensiunile, am putea chiar să spunem că este destul de slim, la adâncimea ei de 54 centimetri. Înălțimea și lungimea este standard, 84 centimetri cu 60 centimetri.

Deschiderea hubloului este mare, se deschide la 170 grade, față de 140-150 grade la multe alte modele mai ieftine, așadar oferă un plus de confort la introducerea hainelor și la scoaterea acestora din cuvă.
Diametrul hubloului este bun, de 34 centimetri.

Zgomotul produs este de 54 decibeli la spălare și 76 decibeli la centrifugare.

Manualul de utilizare se poate descărca de aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *