Beko WTE7502B0 – Mașină de spălat rufe slim cu capacitate 7 kg și clasă energetică A+++

Beko WTE7502B0 este o mașină de spălat rufe ideală pentru cei care caută o capacitate de spălare ceva mai mare într-o mașină de spălat de la un brand recunoscut și care vine și cu câteva tehnologii interesante de spălare și economie de energie electrică printr-o clasă de eficiență înaltă.

Beko WTE7502B0 răspunde nevoilor uzuale ale unei familii atât prin capacitate de încărcare cât și prin dimensiune, mașina de spălat rufe având dimensiuni care îi permit încadrarea cu mai multă ușurință în spațiile ceva mai mici ale apartamentelor noastre.

Și, chiar dacă pare utopic, prețul acestei mașini de spălat rufe care îmbină atâtea avantaje nu este unul ridicat – ? verifică aici preț și disponibilitate.

Design alb clasic Beko cu un display cu informații utile

Designul mașinii de spălat rufe Beko WTE7502B0 este unul care strigă de la mare depărtare un design caracteristic Beko. Culoarea predominantă a acestei mașini de spălat este albul – dar acesta nu este un lucru ieșit din comun.

Totuși, dispunerea panoului de selectare program de spălare împreună cu ecranul negru care afișează informații despre programele selectate precum și cu durată rămasă a programului este unul pe care Beko îl folosește de vreo 5-6 ani de zile pentru produsele sale.

Nu este neapărat cel mai nou design al producătorului turc de electrocasnice, dar cu toate acestea este un design care oferă ușurință în folosire. Pur și simplu cu butonul rotativ selectezi programul de spălare, iar în dreapta ai un panou de comandă de pe care poți personaliza opțiunile suplimentare de spălare, temperatura de spălare sau viteza de centrifugare.

Așa cum ne-am obișnuit la toate mașinile de spălat rufe frontatele – și aceste Beko are alimentarea cu detergent sau balsam de rufe în partea stângă sus. Asta însă nu înseamnă că detergentul lichid sau pastilele de spălare nu s-ar putea pune direct în cuva mașinii de spălat, peste haine.

Beko WTE7502B0 - Mașină de spălat rufe de capacitate 7 kg
Beko WTE7502B0 – Mașină de spălat rufe de capacitate 7 kg

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiuni slim, ușor de găsit spațiu

Mașina de spălat rufe are dimensiuni slim, după cum vă spuneam. Asta înseamnă că deși înălțimea și lungimea (partea frontală) sunt standard – 84 cm x 60 cm, adâncimea este ceva mai mică. Și este destul de remarcabil că adâncimea la această mașină de spălat rufe de capacitate 7 kilograme este de doar 45 cm.

Capacitate 7 kilograme și programe de spălare numeroase din care să alegi

Beko WTE7502B0 este o mașină de spălat rufe cu capacitate medie spre mare de spălare. Acum câțiva ani spuneam că o mașină de spălat rufe de 7 kg este una mare – dar în zilele noastre o capacitate de spălare de 7 kilograme a devenit una mai spre medie, având în vedere că se găsesc numeroase mașini de spălare cu capacitate de spălare de 8 kilograme sau chiar 9 kg. 

Spuneam de multe programe de spălare, și într-adevăr, această mașină de spălat rufe vine cu 15 programe diferite de spălare. Aș spune că este notabil programul Baby Protect Expres.
Sigur, sunt toate programele uzuale de spălat disponibile: program bumbac, lână, sintetice, haine delicate, program sport dar și un program mix care ar putea fi foarte interesant. 
O funcție interesantă și pe care personal o îndrăgesc este posibilitatea de a programa mașina de spălat rufe să înceapă mai târziu, iar această opțiune este disponibilă și pe această mașină de spălat rufe. 

Beko WTE7502B0 are o viteză de centrifugare de 1.000 rpm, care ar putea părea o viteză ceva mai mică dacă compari cu alte mașini de spălat rufe intrate recent pe piață (dar și mai scumpe de regulă), dar eu spun că astăzi 1.000 rpm sunt suficiente, pentru a nu degrada hainele. Cu toții știm că atunci când pui hainele la o viteză mare de centrigufare, și mai și umpli mașina de spălat rufe, călcatul hainelor este o corvoadă.

În rest, printre altele, mai este de menționat că această mașină de spălat rufe are un zgomot la spălare de 64 decibeli și 75 decibeli la centrifugare. Nu este nici mult, nu este nici puțin – este oarecum standardul mașinilor de spălat de astăzi.

Ce este însă util este clasa de eficiență energetică A+++, practic această mașină de spălat rufe de la Beko face parte din grupa cea mai eficientă de mașini de spălat care sunt la vânzare în 2017.

La prețul cerut pentru mașina aceasta de spălat sunt mari șanse ca achiziția să fie una dintre cele mai inspirate. Dar dacă nu ești 100% convins, poți să consulți și lista noastră cu 7 mașini de spălat rufe sub 1.000 lei.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *