Black Friday 2015 la Altex si Media Galaxy

Anul acesta cei de la Altex si Media Galaxy au lansat campania Cel mai lung Black Friday Ever. Campania denumita Black Friday astfel se va desfasura pe Altex.ro, mediagalaxy.ro si in magazinele offline pe o perioada de nu mai putin de 32 zile.

Nu voi relua ofertele pentru ca e foarte probabil ca produsele sa se tot schimbe in functie de disponibilitatea stocurilor atat online cat si in magazine. Mi-ar fi placut totusi ca si companiile din grupul Altex sa fi desfasurat Black Friday in aceeasi perioada in care o face toata lumea, dar pana la urma daca gasesti produse la pretul care iti convine si nu doresti sa astepti s-ar putea ca ofertele sa fie pe placul tau.

black friday altex

Cu toate acestea, chiar daca Altex a inceput Black Friday cam atunci cand alte magazine lansau promotii de Halloween, este foarte probabil ca marile reduceri sa vina in preajma zilei de 20 Noiembrie atunci cand si celelalte magazine lanseaza campania cu cele mai mari reduceri din an.
Zic asta pentru ca oferta de exemplu la anumite game de produse nu este foarte mare, pe categoria IT in acest moment avem cateva laptopuri cu preturi care pornesc de la 949 lei dar avem in oferta de IT foarte multi mousi (inclusiv wireless de la 17 lei) care ofera senzatia de oferta bogata. Parca la electrocasnice mari si mici oferta este ceva mai bogata astazi.

Voi ce parere aveti de startul acesta rapid in 2015 al campaniei de Black Friday?

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *