Black Friday 2017 la eMAG va fi în 17 noiembrie

Conform mai multor zvonuri din piață, anul acesta, evenimentul cu cele mai multe reduceri din an – Black Friday 2017 va avea loc în 17 noiembrie.

Așadar, dacă vă doriți cumpărarea unor electrocasnice pe care le vânați de mult timp, acum ar fi un moment excelent să vă faceți planurile cu modele care v-ar plăcea să le cumpărați. 

Conform unor surse, magazinele din eMAG marketplace deja au trebuit să completeze lista cu oferte pe care le vor avea în cadrul evenimentului de reduceri Black Friday.

Ne așteptăm ca anul acesta reducerile să vină în la fel de multe categorii de produse ca în anii trecuți, poate și cu unele surprize de categorii speciale de produse, cum am avut în anii trecuți pe eMAG: aur, combustibil, mașini.
De asemenea, mă aștept ca oferta de haine pe eMAG să fie mai mare, o dată cu integrarea FashionDays sub umbrela magazinului online eMAG.

Este un lucru dat ca sigur de toată lumea ca și celelalte magazine online din România să adopte ziua de 17 noiembrie 2017 pentru organizarea anul acesta a evenimentului de reduceri, așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori.
Unele magazine deja au confirmat acest lucru, fiind vorba de exemplu de Vonino care a spus că în penultima zi de vineri organizează evenimentul Black Friday.

De ce în România se ține Black Friday mai repede?

Depozitul eMAG de Black Friday
Depozitul eMAG de Black Friday

Motivele pentru care în România, în ultimii ani, am avut evenimentul devansat cu o săptămână față de piețele occidentale este că mai nou avem zile libere și în 30 noiembrie și în 1 decembrie 2017, ceea ce face ca livrarea produselor comandate să fie mai problematică, oamenii luându-și și câte o binemeritată mini-vacanță cu ocazia Zilei de Sfântul Andrei și a Zilei Naționale.

Și, oricum, eMAG are la începutul lui decembrie și un eveniment de tipul Ziua eMAG, în care oferă din nou reduceri impresionante pentru cei care poate nu au prins ofertele de Black Friday.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *