Black Friday 2015 la Citgrup: Echipamente IT Refurbished

Citgrup, una dintre cele mai renumite si vechi companii din Romania care vinde produse IT Refurbished si second hand desfasoara anul acesta cel mai mare Black Friday pe care l-a avut pana acum, gratie reducerilor mari pe care le ofera si a faptului ca numarul de produse disponibile in oferta este foarte mare. In plus, perioada de desfasurare a promotiilor de Black Friday este una extinsa, incepand cu 6 noiembrie si continuand pana in 1 decembrie, cu reduceri care se vor actualiza saptamanal sau poate chiar si zilnic, in functie de cat de repede se golesc stocurile. Practic, este o perioada extinsa cum a decis si Altex si Media Galaxy in privinta Black Friday, dar din nou ma astept ca reducerile cele mai mari de pret sa vina in ziua in care toate magazinele vor avea promotii puternice si anume de ziua adevaratului Black Friday in Romania, vineri, 20 Noiembrie 2015.

Vezi oferta Citgrup Black Friday aici!

Iar in ceea ce priveste reducerile, compania cu sediul in Timisoara a anuntat ca s-a pregatit cu reduceri totale cumulate in aceasta perioada de mai mult de un milion de euro, asadar este o ocazie perfecta fie pentru a studia produsele refurbished fie pentru a face deja lista de cumparaturi pentru ca dincolo de avantajul economiei luand un produs reconditionat fata de unul nou, vom avea si scaderi la preturile deja existente.

Produsele IT refurbished precum laptopurile si calculatoarele sunt populare atat in randul persoanelor fizice care vor sa faca o economie la achizitie cat mai ales in randul companiilor mari (chiar si multinationale) pentru ca aceste echipamente de regula vin de la branduri puternice si au stat in uz o perioada ceva mai mica la companii din Europa de Vest sau Statele Unite ale Americii.

Chiar daca pana la urma sunt produse folosite si reconditionate, testate de mai multe ori, chiar si aceste echipamente beneficiaza de garantie 3 ani garantie standard pentru calculatoare, monitoare, laptopuri si workstation refurbished.

Pe langa produsele destinate clientilor persoane fizice, Cit Grup are in oferta de Black Friday si produse destinate companiilor sau magazinelor fizice, vorbim asadar inclusiv de oferte pentru imprimante matriciale sau termice dar si monitoare de tip touchscreen care sunt destinate caselor de la magazine.

black friday citgrup

Concurentii online ai timisorenilor de la CitGrup in mediul online sunt cei de la PCMadd.com, ABDComputer si Interlink, toti furnizori de echipamente IT Refurbished.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *