BLACK FRIDAY: Masini de spalat rufe, cele mai bune oferte

Merita sa astepti luni intregi pentru a prinde cele mai bune oferte la masinile de spalat rufe cu ocazia Black Friday. Anul trecut de exemplu la eMAG.ro au fost masini de spalat automate vandute chiar si la 649 lei, oferte senzationale care speram ca se vor repeta si in 2013 cu ocazia Black Friday, ziua cu indiscutabil cele mai bune oferte pentru masinile de spalat rufe si alte produse.

Ma astept ca oferte din 2013 sa fie pentru produse de valoarea mica, dar si pentru masini de spalat rufe de o categorie superioara sau de capacitate ceva mai mare, pentru pretentiosi sau pentru cei care au un buget mai mic si conteaza foarte mult pe reducerile oferite de catre magazinele online. Partea misto este ca din lista de magazine participante la Black Friday, mare parte dintre acestea ofera produsele cu transport gratuit (eMAG, etc).

[button link=”http://bit.ly/17LZtIR” type=”big” newwindow=”yes”] Vezi aici masini de spalat de la eMAG[/button] Am facut mai jos o selectie a masinilor de spalat pe care sper ca le vom gasi la reducere cu ocazia Black Friday 2013. Am inclus modele dintre cele mai diverse pentru masinile de spalat de ultima generatie, dar si modele mai vechi care sunt la fel de bune ca si cele din gama 2013. Se stie ca masinile de spalat recente se bazeaza pe acelasi principiu, neexistand imbunatiri consistente dupa ce Samsung a lansat Eco Bubble sau LG Direct Drive.

Wishlist masini de spalat pe care vreau sa le gasesc la reducere de Black Friday

 Poza  Nume masina de spalat  Descriere scurta  Detalii  Vezi produsul
Heinner HWM-5100 Heinner HWM-5100 O masina de spalat similara cu aceasta este cea despre care spuneam ca anul trecut a fost la o reducere consistenta, sub 700 lei.

Este un model nu foarte cunoscut dar care are o eficienta buna.

Service-ul este asigurat de catre ServSkills, ceea ce este un lucru foarte bun pentru ca asigura rapiditate in rezolvarea problemelor care ar putea aparea.

Capacitate spalare: 5 kg [button link=”http://profitshare.ro/l/396248″ newwindow=”yes”] Vezi detalii[/button]
 Masina de spalat rufe Gorenje W6202S  Gorenje W6202S Chiar daca e o masina de spalat rufe obisnuita, cu incarcare frontala, cu aspect clasic, Gorenje W6202S te va uimi prin multiplele functii, sisteme si tehnologii de care dispune. Capacitate de spalare: 6 kg [button link=”http://profitshare.ro/l/409787″ newwindow=”yes”] Vezi detalii[/button]
 Masina de spalat rufe Bosch WAB24261BY Bosch WAB24261BY   Bosch WAB24261BY este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, cu o capacitate de incarcare maxima de 6 kg si o viteza de centrifugare pe masura ce atinge pana la 1200 rotatii pe minut. Cu toate acestea, Bosch WAB24261BY are o clasa de eficienta energetica foarte buna, A+ si o clasa de eficienta la spalare de tip A.  Capacitate de spalare: 6 kg [button link=”http://profitshare.ro/l/348104″ newwindow=”yes”] Vezi detalii[/button]

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “BLACK FRIDAY: Masini de spalat rufe, cele mai bune oferte

  • 14 noiembrie 2014 la 19:35
    Permalink

    doresc sa cumpar o masina de spalat indesit

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *