BLACK FRIDAY Televizoare – Modele Interesante

Urmează foarte curand ziua de Black Friday, o zi pe care o asteptam tot anul pentru a putea cumpara la preturi reduse diverse electronice, gadgeturi sau electrocasnice. In topul preferintelor, pe langa electrocasnicele mici pentru bucatarie vor fi cu siguranta și televizoarele, si sper ca vom avea modele din gama 2013 la reducere.

Anul trecut au fost destule televizoare la reducere, inclusiv modele mai ieftine sau mai scumpe; reducerile consistente fiind pe televizoarele mai scumpe si pe cele care se aflau in sfarsitul ciclului de vanzare. Sper ca anul acesta insa, dupa cum spuneam anterior, sa avem televizoare din serie noua la reducerile oferite de magazinele online care participa la Black Friday, si aici am mari asteptari de la eMAG.

Am facut un mic wishlist cu televizoare mai ieftine si mai scumpe, pe care le-as lua in vedere pentru achizitia de Black Friday.

Samsung UE 32EH4003
Samsung UE 32EH4003

Samsung 32EH4003  – Diagonala 80 centimetri, model Basic

Samsung 32EH4003 este un televizor care a aparut prima data anul trecut in oferta magazinelor, initial la un pret de 1.400 lei, astazi a ajuns deja la 1249 lei la eMAG. Ma astept ca in cazul in care sa ajunga acest televizor sa fie la reducere, sa se vanda undeva la 1.000 lei, poate chiar mai putin. Daca ajunge la reducerea aceasta, este un must buy. Despre 32EH4003 am scris aici.

Dezavantajul acestui model este ca ofera imaginea in format High Definition si nu Full HD, dar daca televizorul este unul secundar sau se adreseaza catre cineva care nu are pretentii foarte mari (parinti, bunici) acestia vor fi oricum uimiti de el.

Philips 32PFL4258Philips 32PFL4258 – Smart TV Full HD cu diagonala 81 centimetri

Daca modelul anterior se adreseaza pentru cineva fara foarte mari pretentii, acest Philips 32PFL4258 vine cu un modul Smart, care iti permite sa navighezi pe internet, sa comunici pe skype sau alte retele sociale. Avantajul este ca televizorul ofera atat modul Wi-Fi (fara dongle!) cat si conexiune la cablul standard de internet.

Nu am scris pana acum pe ElectroReview despre acest televizor, insa puteti sa vedeti specificatiile si pretul modelului aici. Dupa cum puteti vedea, modelul ofera imagine Full HD si are si niste boxe peste media televizoarelor din aceasta gama.

In acest moment este undeva la 1850 lei si previziunea mea pentru Black Friday este ca va fi undeva la 1500-1600 lei, daca va fi la reducere intr-un magazin online. Cam acesta ar fi si un pret bun pentru acest televizor, daca este peste, poate il gasesti la reducere si in alte zile, mai ales inainte de Craciun.

Samsung 40EH5450
Samsung 40EH5450

Samsung 40EH5450 – Smart TV Full HD cu diagonala de 101 centimetri

Din nou un televizor din gama 2012, cu mari sanse de a intra la reducere de Black Friday, pentru ca magazinele sa epuizeze stocul. 40EH5450 este un model excelent despre care am scris in urma cu mult timp aici. Chiar dacă televizorul este relativ vechi in termen de aparitie in piata (pretul insa a tot scazut), este un model excelent, oferind functionalitati avansate si o imagine superba. Ofera conectivitate la reteaua de net, pe cablu standard si wireless. Atentie ca se numeste conexiunea wireless, insa este necesara achizitionarea si unui dongle (stick wireless), neaparat compatibile.

Diagonala este perfecta pentru o sufragerie de dimensiuni medii si mai maricele si cu siguranta va fi punctul central de atractie de pe canapeaua de acasa.

Pretul obisnuit este undeva la 2.200 lei, daca televizorul ajunge la 1.700 lei, devine un deal extraordinar de bun. Este disponibil si intr-o varianta cu diagonala mai mica, de 80 centimetri.

Alte modele interesante de luat in calcul pentru Black Friday

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *