Masina de Spalat cu Presiune Black&Decker PW1700SUPREME, ideala pentru a spala acasa masina si curtea

Avand in vedere ca vara se aproprie, se curatatul curtii se face mult mai usor prin spalare decat cu matura, am cautat o masina de spalat cu presiune care sa fie atat ieftina, sa ofere si un debit mare si sa fie incorporata si cu un furtun lung, atat pe partea de conectare electrica cat si furtunul pentru apa. De asemenea, un alt criteriu preferential era ca aparatul sa fie dotat cu perie moale pentru spalarea masinii si cu posibilitate de a adauga detergent. Am gasit pe net o masina de spalat cu presiune Black&Decker 1700W PW1700 Supreme, care in acest moment este si la un pret foarte bun, aproximativ 600 lei fata de pretul obisnuit de 700 lei (verifica aici pret actualizat). Ma rog, inca nu am intrat in sezon de aceea e fireasca cumva reducerea.

Aparatul cum reiese chiar din denumire, are o putere de 1700 W, debitul este generos de 370 litri/ora iar pompa este metalica. Presiunea este destul de mare, fiind pana la 130 bari. Este un pic cam greu aparatul la cei aproximativ 10.4 kilograme pe care ii are insa se poate trage dupa tine usor pentru ca are roti.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Ce mi-a placut mult la Black&Decker PW1700SUPREME este ca vine cu filtru de apa, sistemul de oprire este pe manerul pistoluui si are tambur mobil pentru rularea furtunului cu maner, asa ca se incadreaza si ca un aparat compact. Din descriere aflam ca vine cu accesorii foarte decente – lance roto power si vario power, perie rotativa de spalat pentru masina cat si o perie normala cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *