Blender Bosch MSM6B300

Bosch MSM6B300 este un blender destul de clasic insa care vine cu o calitate a constructiei foarte buna, producatorul de fapt fiind renumit penntru acest lucru. Vine si cu un vas de mixare si capacel cat si cu o unitate cu un tocator de carne, extrem de util atunci cand ai de maruntit cantitati mici de carne si nu se justifica un robot de bucatarie. Pretul acestui sistem este de aproximativ 100 lei (verifica pret actualizat aici). Nu este chiar cel mai ieftin, insa constructia acestuia merita, si imi plac si accesoriile incluse.

Nu se poate spune foarte mare lucru despre blender, avand in vedere ca are o singura treapta de putere la 300 W, asadar sistemul merge pe principiu oprit-pornit.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capul este detasabil de blender si peste accesoriul tocator se prinde capul de pornire si asa angreneaza sistemul de cutite din interior. De asemenea cutitele sunt detasabile si se poate spala atat manual cat si la masina de spalat vase. Constructia cutitelor este, evident, din otel inoxidabil.

Vasul de mixare este de aproximativ 800 ml, este gradat, asadar se poate folosi si in alte scopuri prin bucatarie.

Dimensiunile sunt clasice, aprox 37 cm inaltime si 6 cm diametru in punctul maxim, asadar destul de comod in utilizare, mai ales combinat cu vasul de mixare care este inalt si incapator. Greutatea totala este usor sub 1 kilogram.

Imi place de asemenea si faptul ca are un cablu de alimentare destul de lung, de 1.50 cm ceea ce demonstreaza calitatea care s-a avut in vedere cand s-a proiectat. Din pacate multi producatori adauga electrocasnicelor un cordon de alimentare prea scurt. Bosch MSM6B300 nu este foarte zgomotos, chiar daca are aproximativ 12500 rotatii per minut, ajunge pana la aproximativ 70 decibeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *