Blender Electrolux Sport ESB2400, cu Recipient tip Pahar Detașabil

Dacă ești o fire sportivă, știi deja că e foarte important să ai o dietă echilibrată, cât mai variată, care să includă neapărat o sursă bogată de vitamine. Și am o veste bună pentru tine în acest sens: a apărut un blender special creat pentru oamenii activi, care realizează sucuri rapide, direct realizate din fructe și legume mărunțite, cu întregul miez, bogat în vitamine și fibre, atât de necesare organismului tău atunci când e solicitat mai mult decât de obicei. E vorba despre blenderul Electrolux Sport ESB2400, la un preț excelent (verifică aici preț actualizat).

Blender deosebit de practic, cu pahar detașabil cu capac, de purtat în geantă oriunde

Ceea ce e minunat la un asemenea blender este faptul că nu are o cană/recipient clasic(ă) pentru preparat sucul, ci un recipient mult mai mic și mai îngust, care imită paharul, cu capac special. Acest pahar poate fi ușor detașat de la aparat, când e sucul gata și îl poți lua după tine oriunde mergi: la sala de sport, la școală, la serviciu, pentru a te vitaminiza oricând cu suc veritabil din fructe și legume proaspete. Pur și simplu îl scoți din aparat, îi pui capacul și îl închizi bine, să nu se verse. Vei vedea ce idee minunată e aceasta pe tot parcursul zilei, când te vei hrăni și răcori în același timp cu o băutură delicioasă, preparată chiar de tine, cum vrei tu și din ce ingrediente dorești. În plus, dacă și cei din familia ta își doresc, poți achiziționa și separat alte recipiente adiționale, astfel că poți prepara smoothies pentru toată familia. Etichetați-vă sticla cu numele fiecărui membru al familiei, pentru a evita o anumită confuzie cu alte recipiente. O sticlă pentru fiecare persoană din casă, ca să se bucure toată familia de blenderul minune și pentru ca fiecare membru să-și poată prepara sucul după cum dorește și cu ce fructe, legume dorește.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

blender Electrolux Sport ESB2400

Acest recipient este realizat din plastic 100% fără BPA și nu absoarbe niciun miros sau gust, ceea ce permite ca după orice spălare să poată fi utilizat ca nou – motiv pentru care poți îl purta după tine o zi întreagă, plin cu suc, fără niciun risc. Are un capac sigur și este de dimensiune potrivită – perfect pentru a fi luat în orice geantă, indiferent de mărime. Totodată, acest recipient, fiind realizat dintr-un plastic dur (plasticului Tritan, o marca înregistrată a companiei Eastman), este rezistent la șocuri și la situații de spargere, tocmai ca tu să îl poți folosi timp îndelungat.

Recipientul pahar care poate fi luat după tine oriunde dorești este suficient de mare, având o capacitate de 600 ml, astfel încât sucul preferat îți va ajunge într-o zi de muncă sau pentru o după-amiază activă.

Ușor de folosit și de curățat, cu funcție Turbo/Pulse

Blenderul Electrolux Sport ESB2400 este și ușor de utilizat, putând realiza fără efort aproape orice băutură din fructe și legume, de la sucuri simple la smoothie-uri pretențioase. Alegi ingredientele dorite, pui lamelele detașabile, fixezi recipientul de unitatea de mixare și doar apeși butonul de pornire. Este ușor de folosit, ușor de curățat și ușor de luat oriunde, datorită muștiucului care poate fi înlocuit oricând cu un capac.

Aparatul, fiind micuț, este suficient de puternic, cu o putere de 300 W, cu o funcție Turbo/Pulse, putând să zdrobească și gheață, pentru zilele mai călduroase, când poți adăuga astfel o sursă răcoritoare la sucul tău. 🙂  Funcția Pulse din unitatea de mixare are rolul unui buton de tipul pornit/oprit. Când nu mai apeși butonul, procesul de mixare se oprește. Cele 4 cuțite sunt și ele detașabile, pentru a facilita curățarea.

Aspect și alte detalii

Blenderul e așadar mic și practic și îi poți găsi astfel ușor un loc potrivit în bucătărie. Are o greutate de 1.9 kg, cu tot cu recipientul detașabil. Cablul are o lungime suficientă, de 1 metru. Ca să îl poți utiliza fără griji și să eviți unele mici accidente, prezintă patru picioare cu ventuze, la bază, care oferă siguranța că blenderul stă cu fermitate în poziție verticală.

Concluzii și o alternativă obișnuită

Desi nu il detin, pentru mine, acest blender pare extrem de practic, ușor și de depozitat, poate fi cu ușurință folosit și de mămici pentru a prepara papa pentru pitici. Îmi place cum arată din poze – îl asemăn cu o lanternă, fiind micuț și compact și având o formă practică și simpatică, cu acel pahar detașabil. Combinația de culori e elegantă, modernă și îl face ușor de întreținut: negru cu alb transparent, în ceea ce privește paharul. Poți chiar să îl iei după tine în concedii.

Dacă ești însă în căutarea unei alternative obișnuite, mai puternice, poți alege un blender convențional, cu o cană tipică și care să prepare deodată o cantitate mai mare de lichid. Îți propun modelul de blender Electrolux ESB3400, la un preț foarte bun. Dacă vrei niște sfaturi cu privire la cum să alegi un blender potrivit, de ce criterii să ții cont în acest sens, citește un articol dedicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *