Blender Philips HR2096/00, Putere 800 W, Capacitate 2 l, Inox si Sticla

Bauturile de fructe proaspete sunt cele mai savuroase si vitaminizante lichide. Ca sa ti le prepari tu singur(a), intr-un mod cat mai simplu si rapid, dar ca un profesionist, ai nevoie de un blender de bun iar un astfel de instrument poate fi blenderul Philips HR2096/00, la un pret potrivit pentru ceea ce ofera (verifica aici pret actualizat), in opinia mea.

Conceput cu o tehnologie noua, ProBlend 6, cu blenderul Philips HR2096/00 obtii rezultate in timp scurt, asigurand o maruntire si pasare cu pana la 50 % mai fina, din ce spune producatorul. Cu el poti prepara o gama variata de retete pe baza de fructe si legume, folosind chiar si gheata. La un motor cu o putere de 700 W si o putere maxima de 800 W, cu viteza variabila pe mai multe trepte, inclusiv functia Turbo / Pulse, poti realiza aproape orice, de la simpla amestecare pana la tocare si taiere, cu amestecare perfecta, spre a obtine consistenta dorita. Tu ai control usor asupra vitezei variabile, care este prevazuta si cu un afisaj luminos.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Pe langa maruntire foarte fina, permite si zdrobirea de gheata, blenderul Philips HR2096/00 te ajuta chiar sa obtii si smoothie-uri. Acest lucru este posibil datorita faptului ca vasul prezinta un design descentrat, pentru a asigura o amestecare cat mai eficienta a ingrendientelor.

Si mai important, acest bol, cu o capacitate de maxim 2 litri (destul de mare!) si 1,5 litri cu alimente, este realizat din sticla, fiind usor de intretinut si de curatat, permitand chiar si spalarea in masina de spalat vase. De asemenea, acesta prezinta o lama din otel inoxidabil / inox de 6 stele (marca ProBlend), pentru o amestecare si taiere pe masura. Aceasta este detasabila, pentru o curatare usoara, si, la fel, ca mai toate componentele, cu exceptia corpului principal, poate fi spalata in masina de spalat vase.

Panoul de control electronic este simplu si rapid de utilizat; prezinta un buton rotativ pentru setarea vitezei potrivite si alte 3 butoane tactile pentru impuls, pentru smoothie si pentru programarea functiei de zdrobire a ghetii.

Cablul are doar 1 metru lungime, iar aparatul prezinta inclusiv un sistem de stocare a acestuia, pentru a nu iti incurca alte activitati in bucatarie, atunci cand nu il folosesti. Cu bol din sticla si carcasa unitatii principale din inox mat, arata elegant, este usor de curatat, dar si de folosit si iti asigura o varietate de preparate, de la sosuri, creme si piureuri pe baza de fructe, pana la o serie complexa de bauturi naturale racoritoare si chiar casate si inghetate, prin posibilitatea zdrobirii ghetei.

Manualul de utilizare in limba romana al acestui blender Philips se poate descarca de aici.

Daca totusi nu iti doresti sa cheltui atat pe un astfel de aparat, iti recomand sa tragi o privire si asupra blenderului Moulinex Faciclic LM310, tot cu bol din sticla. Acesta nu prezinta insa functia de zdrobire gheata, nefiind intr-atat de puternic, insa este disponibil la jumatate de pret si reprezinta o alternativa foarte buna.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *