Aspirator fără sac Bosch BGC2U230 – Capacitate 1.4 litri și motor eficient de 700 W

Bosch BGC2U230 este un aspirator extrem de ușor dar și super puternic în același timp. Vine cu avantajul unor tehnologii moderne dar și a unei calități de construcție deja tradiționale de la producătorul Bosch.

Sigur, prețul nu este neapărat cel mai mic pentru un aspirator fără sac, dar până la urmă vorbim de un aspirator Bosch, electrocasnice care și-au dovedit de atâtea ori fiabilitatea în timp. Poți verifica prețul actualizat și mai multe poze aici.

Aspiratorul este unul fără sac, cu o capacitate a rezervorului de 1.4 litri. Chiar dacă capacitatea rezervorului nu este extrem de mare, acesta are funcția EasyClean, ceea ce înseamnă că rezervorul se scoate și se golește foarte repede.
Rezervorul de praf este complet rotund, așadar curățarea este mult mai ușoară. 

Aspiratorul Bosch BGC2U230 are un filtre de evacuare certificat HEPA 13, ceea ce înseamnă că aerul este filtrat de praf la o calitate bună și nu recirculă praful prin aspirator.

Pe lângă avantajul sistemului EasyClean al compartimentului în care se adună praful, aspiratorul vine și cu accesoriu pentru curățarea tapițeriilor.

Cablul de alimentare este și el lung, de 7 metri, iar cu tot cu mânerul telescopic al aspiratorului, Bosch BGC2U230 are o rază de operare de 9 metri. 
Aparatul are o greutate de 4.7 kilograme, dar manevrabilitatea din timpul aspirării este ajutată de roțile mari ale aparatului. În plus, în partea superioară, aspiratorul vine cu un mâner robust. 

Bosch BGC2U230 nu este un aparat foarte silențios, în fapt are 79 decibeli, ceea ce înseamnă că la putere maximă poate fi gălăgios. 

Puterea motorului este de 700 W și este ajutată și de către tehnologia HiSpin ceea ce asigură performanțe temeinice de aspirare cu un consum energetic mai scăzut. Acest lucru este obținut grație optimizării paletelor aerodinamice ale rotorului aspiratorului.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *