Aspirator fara sac Bosch BGS62232 Silentios, cu Filtru HEPA, Autocuratare si Sistem RobustAir

Desi la o prima vedere si apreciere nu i-ai putea gasi motive pentru un pret atat de mare (verifica aici pret actualizat), pot spune ca aspiratorul Bosch BGS62232 se apropie de unul profi din prisma specificatiilor enumerate de producator si expuse in magazinele online.

Bosch BGS62232 este un tip de aspirator fara sac, cu aspirare uscata si tehnologie proprie SensorBagless. Faptul ca nu prezinta sac, ci praful si murdaria se acumuleaza intr-un recipient special, constituie un avantaj, fiind un mod mai usor si mai igienic de a-l goli si de a-l curata. In plus, are o capacitate de colectare destul de mare, de 3 litri volum util, suficient pentru un aspirator fără sac.

Aspiratorul Bosch BGS62232 este un aparat puternic, cu o putere maxima de 2200 W si prezinta o raza de actiune pentru o suprafata foarte mare de aspirare: de 11 metri. De asemenea, vine cu un sistem de reglare electronica a puterii de aspirare, printr-un buton rotativ. Nu prezinta insa control pe maner, insa are un maner ergonomic pentru a fi usor apucat si transportat unde ai nevoie.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cat priveste accesoriile cu care vine spre a te ajuta la o curatare optima, Bosch BGS62232 este prevazut cu o perie standard, obisnuita, un accesoriu duza pentru spatii inguste, o perie mica, pentru tapiterie, o perie suplimentara, pentru parchet, de 30 cm. Prezinta, ca orice aspirator, un tub telescopic metalic, pentru prelungirea tubului obisnuit de aspirare. Acest tub telescopic are un dispozitiv pentru glisare si clip pentru blocare.

Cablul de alimentare are un buton derulator automat, ca sa ii stabilesti lungimea in functie de suprafata de aspirare, astfel incat sa nu te incurci in el. Dar, cel mai important la modul de aspirare al acestui aspirator ramane faptul ca are un sistem de filtrare cu filtru HEPA, lavabil, care are grija ca aerul pe care il respiri in timpul aspirarii sa fie mai curat. Deosebit de util pentru cei care sufera de alergii sau pentru familii cu copii sau bolnavi.

Pe langa prezenta sistemului de filtrare cu HEPA, prezinta si un sistem cu filtru cu autocuratare / SelfCleanSystem, un sistem RobustAir System, pentru un flux mare de aer, pentru aspirare si mai buna si puternica.

Bosch BGS62232 are un nivel de zgomot potrivit pentru un aspirator, de 75 dB la putere ridicata. Vine cu o perie reglabila cu izolatie fonica (cu latime de 28 cm si sistem de fixare pe tub), pentru momentele in care trebuie sa aspiri, dar e nevoie sa o faci cat de cat in liniste. In rest, este destul de mare, ca dimensiuni: 32 x 31 x 50 cm si destul de greu, cantarind 8.4 kg. Este un aspirator robust si mare asadar.

Designul este unul modern si futuristic chiar, in combinatii de culori elegante, sobre: alb, negru si gri-deschis metalizat / silver mat. Cat priveste ajutorul in desfasurare si aspirare a oricarei zone, Bosch BGS62232 te ajuta pentru ca este prevazut cu 4 role pentru directionare si un dispozitiv pentru pozitiile de parcare si de repaus.

In cazul in care nu ai buget disponibil pentru acest aspirator performant, iti recomand, de la acelasi brand, unul mai ieftin si la fel de calitativ (nu poate atinge performanta acestuia, insa este si el eficient): Bosch BSGL32510 – aspirator cu sac si cu filtru HEPA, mai mare chiar ca volum de colectare (4 litri) si cu la fel de multe si utile accesorii de curatare. Este insa la jumatate de pret aproape, ceea ce il face mult mai atractiv.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *