Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S – Capacitate mare – 505 litri

Spațiul mai mult decât generos al combinei frigorifice Bosch KGV58VL31S și dotările sale menite să ofere un sprijin în încercarea de duce un stil de viață sănătos, sunt atribute ce descriu cel mai bine ceea ce poate oferi Bosch.

Fără a impresiona printr-un design ce ar putea trăda funcțiile sale, Bosch are în dotare tehnologii menite să ofere cu un minim de resurse, un maxim de calitate pentru produsele depozitate. Dimensiunea sa este într-adevăr impresionantă și ar putea satisface chiar și o familie foarte numeroasă. Și unde mai pui și că vine de la un brand puternic, recunoscut pe piața electrocaniscelor, poate prețul nu este unul prea mare pentru ce știe această combină frigorifică – verifică aici preț actualizat.

Un alt lucru pentru care Bosch și-a câștigat renumele este fiabilitatea și durabilitatea în timp a electrocasnicelor pe care le produce, așadar dacă ar fi de pariat, această combină frigorifică primește cote excelente pentru rezistență în timp.

Bosch KGV58VL31S deschis

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Caracteristici tehnice

Bosch are zona de congelator îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei Low Frost, ceea ce s-ar traduce printr-o cantitate mai mică de gheață.

Impresionant este spațiul pe care Bosch îl pune la dispoziția ultilizatorilor săi este impresionant; are 505l volum net total cu 126l volumul congelatorului și 379 volumul frigiderului.

Unitatea de frigider este foarte bine organizată cu ajutorul celor 5 rafturi din sticlă securizată, oferind spațiu foarte mult și foarte versatil pentru păstrare. Pe ușă există 4 suporturi pentru diferite recipiente mai mari sau mai mici, astfel încât tot acest volum este foarte atent împărțit.

Congelatorul are o capacitate de congelare de 12kg/24 ore și detine 2 compartimente.

Spațiul congelatorului poate fi extins însă datorită funcției Vario Zone, aspect foarte important mai ales atunci când este nevoie de un spațiu suplimentar, pentru că cel disponibil nu mai este de ajuns. Nu se știe niciodată când poate apărea nevoia unui spațiu mai mare, însă cu siguranță situația este des întâlnită.

Funcții

Una dintre funcțiile combinei frigorifice Bosch KGV58VL31S îi conferă acesteia posibilitatea de congelare rapidă, foarte de ajutor de exemplu, în cazul fructelor, sau legumelor ce se dorește a fi păstrate în congelator.
Dacă sunt congelate imediat ce au fost culese, există o mai mare valoare energetică ce se păstrează în interiorul lor, astfel încât la momenul la care vor fi decongelate vor avea încă vii proprietățile.

Un altavantaj este posibilitatea de reglare electronică a temperaturii, astfel încât atunci când situația cere modificarea condițiilor climatice, aceasta să fie posibilă.

Condițiile de păstrare a alimentelor sunt întreținute cu ajutorul funcției Power Ventilation, ce permite o răcire dinamică cu ajutorul unui ventilator. Astfel, curenții de aer rece sunt distribuiți uniform și circulați în permanență, ceea ce asigură un aer proaspăt permanent în interiorul combinei frigorifice.

La capitolul consum de energie electrică, combina Bosch stă excelent, situându-se în clasa energetică A++, cu un consum de 292 kW anual.
Pentru cantitatea pe care o poate depozita, consumul este foarte mic, chiar și nivelul decibelilor este foarte mic, tot direct proporțional cu volumul disponibil. Referitor la volumul de zgomot, acesta este de 40 decibeli, un volum destul de mic comparat cu alte combine frigorifice care prezintă funcția No Frost.

Bosch KGV58VL31S  impresionează în primul rând prin prețul său care este ușor piperat. De multe ori asta poate fi o intrigă ce atrage mai mult decât să îndepărteze și astfel potențialii cumpărători ar putea ajunge la concluzia că toți acești bani își găsesc justificare în pachetul de dotări și tehnologie avansată pe care combina le deține.

Cei care sunt din start dezarmați de preț este posibil să nu țintească spre dotări atât de spectaculoase. Aspectul este unul masiv, compact, colosul măsurând 191*70*77, de culoare argintie, plăcut și ușor de încadrat într-o bucătărie clasică, poate chiar și una cu un design ușor modern.

Autonomia fără curent electric a combinei frigorifice Bosch KGV58VL31S este de 26 ore, una dintre cele mai mari autonomii pe care le-am întâlnit în review-urile ElectroReview.ro. Sigur, această autonomie este obținută cu ușa închisă, dar pe de altă parte arată faptul că această combină frigorifică a fost construită foarte bine, având o izolație termică foarte bună.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S – Capacitate mare – 505 litri

  • 5 februarie 2018 la 15:30
    Permalink

    Salut, este un produs deosebit, nu regret ca l-am cumparat. Este silentioasa, consuma putin curent si este foarte spatioasa. Oricum, este net peste vechea mea combina Gorenje!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *