Bosch PCQ715B80E Plita Incorporabila Inox cu 5 arzatoare, Arzator Wok Central

In oferta Bosch am vazut in martie 2012 o plita incorporabila tare interesanta pentru ca vine cu un sistem cu 5 arzatoare, patru pe colturi si unul central (arzator Wok) de mare dimensiune care are mai multe randuri prin care se face incalzirea, fiind excelenta mai ales pentru gatitul intr-un volum ceva mai mare. Pentru a fi practica, plita incorporabila Bosch PCQ715B80E are o dimensiune ceva mai mare pe latime, de 70 centimetri, asadar este oarecum mai interesanta pentru ca mobila trebuie pregatita adecvat pentru acest incorporabil insa pe bune ca merita. Pretul nu este cu mult mai mare decat celelalte incorporabile premium, in martie 2012 fiind undeva la 1300 lei (­čĹëverifica pret actualizat aici), insa era un pret fara vreo eventuala reducere sau oferta.

Arzatoarele sunt toate pe gaz, au aprindere electrica si siguranta pentru prevenirea scurgerilor de gaz accidentale, chiar daca oricum riscul e minim.

­čĹëVezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Gratarul este confectionat din otel emailat, iar plita in sine este si ea din otel inoxidabil, avand un design interesant si foarte elegant intr-o bucatarie moderna. Dimensiunile totale sunt de 5.2 x 70.2 latime si 52 cm adancime. Blatul de incorporare este recomandat sa posede o grosime minima de 30 mm, iar nisa in inaltime sa fie de 4.3 cm. Pozitionarea butoanelor de aprindere este central frontala iar aprinderea electrica se alimenteaza automat foarte usor. Butoanele sunt rotunde, pozitionate foarte bine, nu te incurci in ele si cu o singura mana poti sa faci aprinderea plitei.

Aparatul electrocasnic vine in mod normal presetat pentru alimentarea la gaze naturale, are teava de 1 metru inclus insa mai vine si cu duze speciale pentru butelii GPL.

Cat despre arzatoare, acestea cum am scris si mai sus sunt in numar de 5; arzatorul Wok, unul mare, doua de dimensiuni normale si un arzator mic, economic. In privinta puterii avem pe Wok 4 kW iar pe celelalte in ordine – 3 kW, 1.7 kW respectic 1 kW pe arzatorul economic al lui PCQ715B80E de la Bosch.

Aceasta plita incrorporabila arata foarte bine si vine cu multiple avantaje avand mai multe arzatoare si unul dedicat Wok pentru gatitul “profesionist”. Manualul de utilizare se poate descarca de aici, in limba romana inca nu am gasit.

Faci un comentariu sau dai un r─âspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *