Masina de spalat vase Bosch SMS40E62EU, Clasa A+

O masina de spalat vase de calitate foarte buna, eficienta, cu multiple functii si programe, la un pret foarte convenabil (verifica aici pret actualizat), beneficiind de reducere, reprezinta o oferta de nerefuzat pentru oricine si o investitie foarte buna. Asa ca profita, pentru ca acum masina de spalat vase Bosch SMS40E62EU este disponibila la o super oferta.

Compartimentare interioara foarte buna

Bosch SMS40E62EU are o capacitate de 12 seturi de vesela, asadar este destul de mare si de spatioasa, mai ales ca iti ofera posibilitatea organizarii interioare dupa volumul si inaltimea vaselor tale, datorita cosului reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte. Raftul Rackmatic permite deplasarea comoda si simpla pe inaltime a raftului de sus. Astfel puteti introduce vase mai inalte in suportul inferior sau pahare foarte inalte in cel superior. Prezinta si 2 suporturi pentru cesti, in sertarul superior, un suport pentru tacamuri in sertarul superior, un cos special pentru tacamuri cu sistem Vario, dar si cosuri silver/argintii XXL, pe langa compartimentul obisnuit pentru sare speciala de curatare. Totodata, prezinta compartimentare flexibila a spatiului chiar si in sertarele inferioare, 2 la numar. Un lucru important este si faptul ca este prevazuta cu un senzor de incarcare.

Masina-de-spalat-vase-Bosch-SMS40E62EU

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Clasificare maxima a eficientei, cu rezultate garantate si un minim de consum

In plus, Bosch SMS40E62EU nu este doar spatioasa, ci a primit si o clasare foarte buna, pe masura rezultatelor oferite: clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la uscare si clasa de eficienta la spalare A. Acestea implica un consum extrem de mic de resurse, facand masina de spalat foarte economica si prietenoasa cu mediul inconjurator: 12 litri de apa si 1.02 kW/ciclu de spalare; 3360 litri consum anual de apa si 290 kW – consum de energie electrica pe an. Totodata, aceasta masina de spalat vase detine emblema Green Technology inside care denota produsele care sunt, in special, eficiente atat din punct de vedere energetic, cat si din punctul de vedere al resurselor – inca o garantie a economiei si amortizarii cheltuielii, care arata ca merita investitia.

Multiple functii si optiuni utile

Desi la consum si volum sta destul foarte bine, la numarul de programe principale, masina de spalat vase Bosch SMS40E62EU este destul de moderata, avand doar 4, insa compenseaza printr-o multitudine de functii si optiuni suplimentare, care se bazeaza pe sisteme si tehnologii proprii originale: Detergent Automation, DosageAssist (asistare pentru dozaj detergent), Aqua Sensor (detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a consumului de a apa si a temperaturii si, implicit, a duratei de spalare), pentru inca un plus de economie; sistem de protectie a paharelor, ActiveWater hydraulic system, tehnica de spalare cu alternare, functia speciala VarioSpeed (cu spalare de 2 ori mai rapida decat cea standard), circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare, programare intarziata, de la 1 pana la 24 de ore.

Cele 4 programe obisnuite sunt program rapid (cu spalare la 45 °C), program intensiv (cu spalare la 70°C), program auto (cu spalare la 45-65°C) si program Bio/Eco (spalare la 50°C), pentru un plus de economie – program care are la baza sistemul Intensive Eco 45, destinat spalarii vaselor cu un grad ridicat de murdarie, dar cu rezultate exceklente. Acesta din urma reprezinta si cel mai eficient program privind consumul combinat de energie electrica si apa. De asemenea, Bosch SMS40E62EU prezinta si 4 nivele de reglare a temperaturii si are si o sita cu filtru de autocuratare si suprafata tripla.

Silentioasa si prevazuta cu un foarte bun sistem unic de siguranta impotriva inundatiilor

Bosch SMS40E62EU este o masina de spalat vase foarte silentioasa, dotata cu sistem si motor EcoSilence Drive, cu un nivel de zgomot de 46 dB(A), astfel incat sa o poti utiliza oricand ai nevoie, chiar si noaptea, fara sa existe riscul de a-ti deranja vecinii sau alte persoane din casa. De asemenea, este prevazuta cu sistem AquaStop, cu protectie 100% impotriva inundatiilor si siguranta maxima atat in timpul functionarii, cat si in repaos sau in cazul caderilor de tensiune. Acest lucru inseamna ca produsul iti ofera siguranta pe intreaga durata de viata a masinii de spalat.

Design obisnuit, dar cu display LCD si control electronic modern

Masina de spalat vase Bosch SMS40E62EU este destul de mare ca dimensiuni, masurand 84.5 cm in inaltime si 60 cm in latime si in adancime. De culoare alba, nu are un design care sa prea iasa din tipare, aratand destul de clasic; este insa prevazuta cu un display modern cu ecran LCD, care afiseaza timpul de spalare ramas, in minute, pana la terminarea programului si prezinta un indicator LED de reumplere cu sare, indicator electronic al nivelului de umplere cu solutie de clatire si unul pentru terminare program, de culoare rosu. Controlul se realizeaza electronic si prezinta un buton selector de programe cu tasta Start integrata. Usa are un servomecanism de inchidere. Este incorporabila sub blat. Cuva interioara este realizata din inox/polinox.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *