Masina de Spalat Vase Incorporabila Bosch SMV40M50EU

Bosch SMV40M50EU este o masina de spalat vase incorporabila din gama premium, de mare capacitate, perfect atat pentru familiile numeroase cat si pentru cei care primesc musafiri frecvent si vor ca timpul destinat spalarii vaselor sa fie cat mai redus. Pretul acestui aparat de spalat vase nu este unul deloc mic, in martie 2012 era undeva la 2200 lei (verifica aici pret actualizat) insa promite performante destul de bune si de asemenea calitatea Bosch o recomanda, constructia fiind cu adevarat deosebita atat din privinta calitatii materialelor din care este confectionat si privit ca design, unul destul de simplu dar foarte elegant, mai ales bara de comanda superioara mi se pare foarte atent realizata.

Bosch SMV40M50EU are clase de eficienta energetica foarte bune, avand un consum de doar 19 litri in ciclul normal de spalare si 1.6 kW, astfel ca intra la clasa de eficeinta energetica A+. Celelelalte clase de eficienta sunt A la uscare si A la spalare, fiind un varf de gama printre comparat cu celelalte masini de spalat vase de la alti producatori.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitatea de 12 seturi de vase de spalare se traduce prin faptul ca permite pana la 12 farfurii din cele 3 dimensiuni, seturi de tacamuri, pahare si alte articole de menaj pentru spalare dintr-o singura tura. Daca aparent capacitatea pare mare, este bine de spus ca functioneaza si fara sa fie incarcat complet iar in acel caz se poate alege programul de spalare Eco care reduce consumul de apa si energie la spalare.

Organizarea veselei in masina de spalat vase Bosch

Aceasta masina de spalat vase Bosch vine cu 4 programe de spalare, cel automat cu temperatura intre 45 si 65 grade, programul rapid, cel Bio/Eco (economic) si programul intensiv, de altfel fiind si cel mai recomandat pentru ca igienizeaza cel mai bine.

Compartimentarea electrocasnicului este pe doua etaje

Unul dintre principalele avantaje ale acestei masini de spalat vase de la Bosch este faptul ca are un nivel de zgomot foarte redus, de doar 48 decibeli, lucru realizat printr-o izolare fonica de exceptie a incorporabilului. La acest nivel de zgomot se aproprie chiar ca si nivel de functionarea unei combine frigorifice destul de noi, asadar este demn de apeciat acest mare avantaj; pentru ca personal pana acum la masinile de spalat vase mai vechi intampinam mereu galagie.

Programul de spalare automat al lui Bosch SMV40M50EU este foarte interesant pentru ca are un sensor de detectare a gradului de murdarie a veseliei si se ajusteaza automat durata de spalare, consumul de apa si temperatura de lucru. De asemenea avem senzor de incarcarcare si sistem de protectie pentru a preveni ciobirea paharelor, in fap gratarele fiind dintr-un material special.

Dimensiunile de incorporare ale acestui electrocasnic sunt cele uzuale, are o inaltime de aproximativ 80 centimetri astfel ca permite loc pentru un reglaj iar pe laterale are pana in 60 centimetri. Dimensiunile exacte le gasiti aici iar manualul de utilizare de pe site se gaseste aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *