Masina Spalat Vase Bosch SPS40E22EU Capacitate 9 Seturi de Vase

Din noua serie de masini de spalat vase de capacitate medie si mare de la Bosch, modelul SPS40E22EU este cel mai basic, pentru ca nu vine cu foarte multe programe. S-a renuntat si la partea electrica pentru afisarea programelor pe un display cum e la celelalte din serie, dimensiunea este ceva mai mica si de aceea este si pretul usor mai mic decat la modelele din aceeasi clasa, este vandut la un pret de aproximativ 1800 lei (verifica aici pret actualizat), cu o garantie standard de 24 luni cu posibilitate de extindere la 4 ani, contracost.

Aparatul este destul de slim, avand o lungime de doar 45 centimetri astfel ca economiseste spatiu iar dimensiunile pe inaltime si adancime sunt de 85 centimetri respectiv 60 cm, dimensiunile standard pentru orice electocasnic care sa se alinieze cu mobila din bucatarie. Chiar si asa, capacitatea de incarcare este destul de mare, ideala chiar si pentru familii mari, putand spala intr-un singur ciclu pana la 9 seturi de vase (farfurii late + adanci, tacamuri, pahare si altearticole de de gatit). Clasa de eficienta este una dintre cele mai ridicate intalnite la astfel de aparate: A+ pentru consumul de curent, A la consumul de apa si spalare iar la clasa de eficienta la uscarea vaselor a intrat tot in clasa A.

Panou comanda

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Click pentru imaginea completa

Bosch SPS40E22EU are un nivel de zgomot la operare destul de redus, la cei 48 decibeli ai sai fiind putin mai galagios decat un frigider pe timp de vara cand merge, astfel ca nu vei auzi zgomote din bucatarie cum se intampla la masinile de spalat mai vechi care nu erau asa de silentioase.
Aparatul de spalat vase SPS40E22EU vine cu 4 programe de spalare, cel mai folosit este programul intensiv la 70’C pentru ca igienizeaza si dezinfecteaza si mai avem programul normal la 65’C, cel rapid la 45’C si programul Eco la 50’C care consuma doar 9 litri de apa..insa cand ai vase murdare in niciun caz nu recomand economia de apa, ca doar e foarte ieftina, cat si curentul folosit e minim.

Programarea pornirii se poate amana in pasi, poate sa porneasca in functie de setare la 3 ore, 6 sau 9 ore, asadar poti sa pui vasele in masina seara si de dimineata el porneste singur. Mai are niste tehnologii interesante: Aqua Sensor care detecteaza incarcatura si ajusteaza cantitatea de apa consumata, Eco Silence Drive care contribuie la silentiozitate si mai vine dotat si cu un indicator DosageAssist care te ajuta la punerea detergentului.

Designul este unul pe alb, si mie imi place mai ales prin simplitatea aparatului cat si prin calitatea materialelor din care este confectionat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *