Masina Spalat Vase Bosch SPS53E08EU

Fiind unul dintre cele mai populare branduri de masini de spalat rufe si vase, producatorul german Bosch a creat masina de spalat vase SPS53E08EU. Aceasta face parte din gama de masini de spalat vase SLIM, este foarte flexibila dar in acelasi timp si eficienta, datorita programelor si tehnologiilor pe care acceasta le detine, cat si datorita clasei sale de eficienta energetica performanta care a fost clasificata ca facand parte din clasa A+. Pretul ei este de 2199 Lei  (verifica aici pret actualizat), are o garantie de 2 ani cu posibilitatea de a fi prelungita pana la 4 ani, iar livrarea se face gratuit. In plus, cei de la BOSCH ofera o garantie de 10 ani impotriva ruginirii interiorului cuvei, lucru care confirma calitatea excelenta a acestui produs.

Cu un design compact si modern, aceasta masina de spalat vase este de culoare argintie, este construita din inox si are o usa speciala care are un tratament Anti-Pata, pentru a-i mentine aspectul placut. Fiind una dintre cele mai adaptabile linii de masini de spalat SLIM de pe piata, Bosch SPS53E08EU are o latime de numai 45 cm, o inaltime de 84.5 si o adancime de 60cm, ceea ce face ca acest model sa fie ideal pentru cei care duc lipsa de spatiu.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Panoul de control detine un mic display, pe care puteti vedea informatiile in legatura cu programul selectat precum si timpul de spalare ramas. Ea detine si un selector de programe cu tasta Start integrata, un indicator electronic tip LED de reumplere sare cat si un indicator electronic al nivelului de umplere al solutiei de clatire.

Are o capacitate de 9 seturi de vase, ceea ce inseamna ca iti permite sa speli intr-o singura tura pana la 9 farfurii de 3 dimensiuni diferite, seturi de tacamuri, pahare si alte tipuri de vase.

Clasa de eficienta energetica este A+, iar cea de eficienta la spalare si uscare A, astfel incat consumul de energie al acestei masini de spalat vase este unul convenabil, consumul de apa intr-un program Eco fiind de 9litri, iar cel energetic, tot intr-un program Eco este de 0.78 kwh.
Acest lucru este sustinut si de sigla Green Technology Inside, care denota produsele care sunt eficiente atat din punct de vedere energetic, cat si din punctul de vedere al resurselor, fiind o certificare Bosch.

Nivelul de zgomot al acestei masini de spalat vase este relativ redus, de 46 decibeli.

SPS53E08EU are 5 programe: un program intesiv de 70°C, un program rapid de 45 °C, un program auto la 45-65°C, un program Bio/Eco 50°C si un program de
prespalare.

Sistemul AquaSensor cu care este dotata aceasta masina, controleaza continuu gradul de curatare al vaselor. El regleaza automat temperatura, consumul de apa si timpul de spalare in functie de tipul veselei si gradul de murdarie al acestora.

Cu ajutorul optiunii VarioSpeed vei putea reduce timpul de spalare cu pana la 50%, fara a compromite rezultatele la spalare si uscare. Desi la un pret ceva mai mare, BOSCH SPS53E08EU este un produs de o calitate inalta, cu un consum redus de energie, usor de folosit si daca alegi sa-l cumperi, cu siguranta va fi o investitie inteligenta.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *