Espressor automat Bosch Tassimo Joy TAS4303, cu T-discuri si Functii Inteligente

Iubim cafeaua si vremea filtrelor de cafea si a cafetierelor, care nu fac decat o bautura aromata cu iz de cafea, nu si puternica, s-a dus demult. Acestea au fost inlocuite cu aparate de facut cafea mult mai performante, espressoare automate cu cafea macinata sau capsule concentrate cu specialitati pe baza de cafea. Asa este si noul espressor automat din colectia Bosch Tassimo: Bosch Tassimo Joy TAS4303, la un pret obisnuit pentru astfel de aparate (verifica aici pret actualizat).

T-discuri cu specialitati delicioase pe baza de cafea, ciocolata calda sau ceai; rezervor de apa – foarte mare / XXL

Bosch Tassimo Joy TAS4303 este mult mai puternic, avand o putere nominala de 1300 W  si o presiune de 3.3 bari, putand prepara mai multe sortimente pe baza de cafea si nu numai; dincolo de Espresso clasic, concentrat, face și Espresso macchiato, Caffe crema, dar și specialitati fine precum ciocolata calda sau ceai. Functioneaza pe baza de capsule tip T-discuri. In plus, se lauda cu un rezervor de apa XXL, mult mai mare decat al altor aparate similare, fapt ce permite prepararea unui numar mai mare de bauturi, una dupa alta, fara a intrerupe functionarea aparatului pentru reumplerea rezervorului cu apa. Acesta are o capacitate de 1.4 litri.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Preparare foarte rapida

Totodata, espressorul automat Bosch Tassimo Joy TAS4303 se poate mandri si cu, daca nu cel mai rapid, cel putin una dintre cele mai rapide preparari. Pentru ca dispune de o tehnologie inovatoare de incalzire, nu necesita timp de incalzire in prealabil, asa ca va prepara cafeaua sau ceaiul/ciocolata calda instantaneu. Nu trebuie decat sa pui T-discul (capsula concentrata) dorita in aparat, sa apesi butonul de Start/Stop și în cateva secunde vei simti aroma bauturii preferate. Astfel, cu Bosch Tassimo Joy TAS4303 va fi foarte simplu si rapid sa oferi o bautura calda prietenilor tai, cand vin in vizita pe nepregatite.

Espressor automat Bosch Tassimo Joy TAS4303

Tehnologie inteligenta Intellibrew, cu functie de economisire a energiei electrice si autocuratare si detartrare

Toate bauturile sunt pregatite complet automat, printr-o simpla atingere de buton, datorita tehnologiei proprii Intellibrew. Astfel, fiecare T-disc dispune de un cod de bare, cu informatii privitoare la cantitatea de apa, timpul de fierbere si temperatura necesara pentru a obtine bautura selectata. Aparatul va scana codul de bare de pe T-disc si va pregati fiecare ceasca perfect, de fiecare data. Alte doua optiuni inteligente si interesante  de care dispune acest espressor automat sunt faptul ca poate economisi energia electrica datorita functiei Auto Off (revine automat in modul stand-by dupa fiecare ciclu de fierbere, pentru a economisi curentul), functia de autocuratare automata si de detartrare, impotriva depunerilor de calcar. Si mai inteligent mi se pare faptul ca aparatul te anunta atunci cand are nevoie de detartrare, prin aprinderea unui LED.

Suport de cesti reglabil pe inaltime si detasabil

De asemenea, espressorul automat Bosch Tassimo Joy TAS4303  dispune si de un suport pentru ceasca reglabil pe inaltime, pentru cesti mici, medii sau mari, si detasabil, pentru a putea fi spalat si curatat usor. In acelasi timp, faptul ca acest suport poate fi detasat permite inclusiv umplerea canilor foarte inalte sau a canilor de calatorie, caz in care suportul se indeparteaza complet.

Bosch Tassimo Joy TAS4303 este un aparat de facut cafea modern si elegant, foarte micut si compact, care isi va gasi usor locul in bucataria ta. Intr-o culoare altfel (rosu, in combinatie cu gri), cu butoane usor de folosit si luminite indicatoare pentru fiecare optiune si alte informatii utile, espressorul automat va fi pata de culoare si energie de care tu si bucataria ta veti avea nevoie. E ergonomic, economisind spatiu, datorita dimensiunilor mici: 27.8 cm in latime, 10.9 cm in adancime si 29.8 cm in inaltime. Il vei gasi insa si in variantele de culoare negru sau mov (plum).

Concluzii si o alternativa din aceeasi gama

Pentru functiile de care dispune, foarte inedite, utile si inteligente, pentru cafeaua de calitate pe care ti-o poate oferi (si nu numai), pentru ca e un aparat de calitate, pliat pe mai multe cerinte, Bosch Tassimo Joy TAS4303 este una dintre cele mai bune solutii pentru prepararea sortimentelor de cafea, la care tu si familia ta nu puteti renunta! Un espressor la fel de inteligent, varianta mai mica, din aceeasi gama, tot pe baza de capsule diverse, mai este si Bosch Tassimo Amia TAS 2002EE, mai ieftin.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *