Bosch Tassimo TAS 4011EE – Espressor pe baza de capsule

In caz ca iti doresti un espressor care sa prepare toate bauturile calde pe care le vrei si cand le vrei, la apasarea unui singur buton, atunci ar trebui sa incerci noul aparat inovativ Bosch Tassimo TAS 4011EE. Acest aparat este pe baza de capsule si ofera bauturi delicioase pe gustul fiecaruia, de la Cappuccino, Latte Macchiato, la ciocolata calda si Caff├Ę Crema, precum cele pe care le gasim doar la cafenea. Pretul acestui aparat este de 549 Lei (vezi aici pret actualizat), are o garantie de 2 ani, iar livrarea se face gratuit.

Culoarea acestui aparat este neagra cu argintiu, iar designul este foarte modern si compact. Datorita functiilor inteligente pe care Bosch Tassimo le detine, precum cea de functionare automata, tot ceea ce tu trebuie sa faci este sa introduci capsula speciala T DISC in locul special si sa apesi butonul pentru a incepe procesul de preparare. In acest moment, aparatul citeste codul de bare plasat pe capsula, care contine informatii precum cantitatea optima de apa, durata de preparare si temperatura exacta necesare pentru prepararea desavarsita a bauturii tale preferate.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Rezervorul de apa are o capacitate foarte buna, de 2 litri, astfel incat reumplerea acestuia nu trebuie facuta foarte des.

Taria cafelei poate fi reglata manual, in functie de preferinte. Bauturile pot fi alternate oricat de des, deoarece designul unic al T DISC-ului previne transferul de gust iar un jet de abur va curata automat aparatul dupa fiecare ciclu de preparare.

Avand suport de ceasca detasabil si reglabil pe inaltime, poti folosi cana sau paharul favorit, indiferent de forma si dimensiunea acesteia.

Mai mult, acesta detine un program complet automat de decalcifiere si curatare, intretinerea aparatului fiind extrem de usoara.
Datorita sistemului inovator cu incalzitor instant, nu vei mai avea nevoie de timp pentru incalzire la pornire si intre bauturi, acestea putand fi facute in mod consecutiv.

Ciclul complet automat de preparare poate fi intrerupt in orice moment, sau poate fi extins, in functie de preferinta, astfel incat, daca iti doresti o cafea mai scurta sau mai lunga, poti seta acest lucru in mod manual.

Afisajul cu LED-uri ofera informatii despre statusul curent al aparatului: Standby, Mod Automatic, Mod Manual, Rezervor gol, Decalcifiere Suport pentru discuri cu deschidere soft.

In caz ca ai lasat acest aparat aprins, sa nu iti faci probleme, deoarece acesta are un sistem special, care face ca aparatul sa intre automat in mod stand-by dupa fiecare ciclu de preparare. Acest lucru asigura un consum de energie mai redus.

Cafeaua pe care Bosch Tassimo TAS 4011EE o foloseste este sub forma de capsule, arabica si garanteaza un gust de exceptie si calitate in fiecare ceasca. Pretul unui set de astfel de capsule variaza in functie de bautura, un set de 16 bucati costand aproximativ 20-23Lei. Ele pot fi achizitionate atat in magazine cat si online.

Daca iti doresti un espressor pe baza de capsule, Bosch Tassimo TAS 4011EE ar putea sa iti indeplineasca orice dorinta. Cu acest aparat poti avea parte de cafeaua perfecta intr-un mod rapid si cu o usurinta deplina ­čśÇ

One thought on “Bosch Tassimo TAS 4011EE – Espressor pe baza de capsule

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *