Masina de Spalat Rufe Bosch WAE24467BY, 7 kg, Clasa A+++

Cu totii vrem mai mult de la produsele noastre electrocasnice, mai ales de la cele de baza precum masina de spalat rufe, fara de care nu am mai putea concepe viata de astazi. Dar ce inseamna cat mai mult la o masina de spalat rufe? Daca arunci o privire asupra masinii de spalat rufe Bosch WAE24467BY, vei realiza acest lucru. Pretul este pe masura ei, insa nu foarte mare (verifica aici pret actualizat) avand in vedere lista de avantaje oferite.

Capacitate de incarcare 7 kg, clasa de eficienta energetica A+++, consum redus

Bosch WAE24467BY este aparent o masina de spalat clasica, obisnuita, cu incarcare frontala. Spun aparent, pentru ca dincolo de aspect, incep adevaratele ei calitati si atributii duse pana spre excelenta. De ce? Pentru ca Bosch WAE24467BY are o capacitate de incarcare peste standard (de maxim 7 kg) – ideal pentru o familie numeroasa sau cu minim 2 copii; are o viteza de centrifugare ce poate atinge pana la 1200 rotatii/minut, si, mai bine chiar, are o clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta presupune un consum de resurse mult mai mic (curent si apa). Este, in acest mod, printre cele mai prietenoase masini de spalat rufe de pe piata, cu un consum mediu anual de 10686 litri de apa, din specificatiile producatorului expuse in magazinele online.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Multiple programe, functii, tehnologii specifice Bosch

Are un pachet de programe obisnuite, insa destul de variate, concepute cam pentru orice tip de rufe: program rapid (de 15 minute), program pentru tesaturi din lana, program pentru matase si perdele, program rufe delicate, program Mix (pentru amestec de culori si tesaturi), program tip spalare manuala, pentru rufe mai pretentioase.

WAE24467BYPe langa aceste programe insa, Bosch WAE24467BY prezinta o serie de alte tehnologii, optiuni si functii utile care vin si mai mult in sprijinul tau, pentru orice cerinta a rufelor tale si pentru un plus de economie si simplificare: Vario Perfect; sistem detectare a spumei, in caz de supradozare cu detergent si solutii de curatare; sistem de siguranta impotriva accesului copiilor, protectie impotriva inundatiilor, semnalizare acustica la terminarea programului; SpeedPerfect, EcoPerfect, control electronic al balansului; indicator de supradozare cu detergent, sistem 3D AquaTronic – pentru o spalare eficienta.

Tehnologia VarioPerfect presupune un plus de economie, facand masina de spalat sa fie mai rapida cu pana la 65% si mai eficienta chiar din punct de vedere energetic cu 50% – acest lucru se datoreaza si optiunilor SpeedPerfect și EcoPerfect, de care dispune acest sistem.

Totodata, un consum redus de apa si economie de bani promite si tehnologia ActiveWater, de care dispune masina de spalat rufe Bosch WAE24467BY. Acest sistem presupune detectarea automata a incarcaturii in 2 trepte si adaptarea consumului de resurse la cantitatea de rufe introdusa in cuva.

In plus, pentru persoanele alergice, copii, bătrâni sau bolnavi, trebuie sa stii ca Bosch WAE24467BY vine cu un program special antialergic AllergyPlus, pentru care acest model de maina de spalat rufe a primit certificare ECARF.

Bosch WAE24467BY este o masina destul de silentioasa, care nu deranjeaza prea mult in timpul spalarii si centrifugarii; are un nivel de zgomot la spalare de 59 dB si 76 dB la centrifugare.

Dimensiuni mari

Este destul de mare, ai nevoie de putin mai mult spatiu pentru instalare decat la o masina de spalat rufe obisnuita; are 84.8 cm in inaltime, 60 cm in latime si 59 cm in adancime. Hubloul are un diametru de 30 cm, iar deschiderea hubloului formeaza un unghi de 180 grade, fiind realizat cu sistem de blocare magnetic, prin intermediul unui carlig de blocare metalic. Tamburul are un volum de 55 litri iar Masina cantareste 69 kg. Cablul de alimentare cu energie electrca masoara 1,6 metri, iar furtunul de alimentare cu apa are 1,5 metri; furtunul de evacuare a apei – tot 1,5 metri.

Masina de spalat rufe Bosch WAE24467BY

Afisaj cu LED, mare si modern

De culoare albă, mașina de spălat rufe Bosch WAE24467BY are un aspect destul de clasic, un hublou mare, pe masura capacitatii sale de incarcare. Prezinta in schimb un panou de control extrem de modern, usor de folosit si manevrat. Astfel, dispune de taste TouchControl (tactile) – pentru o operare usoara si intuitiva prin intermediul panoului de controlare, un buton selector de centrifugare, un indicator in caz de supradozare cu detergent, un ecran destul de mare cu afisaj cu LED, care ofera multiple informatii importante privind activitatea masinii tale de spalat: programul care se afla in desfasurare, temperatura apei, valoarea vitezei de centrifugare a programului respectiv, timpul ramas de spalare din programul selectat etc. In plus, are un sistem de semnalizare acustica la terminarea programului, ca sa stii cand sa o opresti si sa scoti rufele din cuva.

cuva interioara WAE24467BY

Concluzii si un model asemanator tot de la Bosch

Pentru beneficiile oferite, masina de spalat rufe Bosch WAE24467BY are un pret foarte bun, convenabil; e mai scumpa intr-adevar fata de alte masini de spalat rufe de pe piata insa ceea ce ofera o face de departe sa fie net superioara oricaror alte modele similare de pe piata.

Un astfel de model asemanator, care sa egaleze beneficiile pe care Bosch WAE24467BY ti le ofera, ar fi o masina de spalat rufe tot de la Bosch. De aceea, daca familia ta nu e chiar atat de mare, iti va fi suficienta o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 6 kg, precum Bosch WAB24261BY. Aceasta, desi are o clasa de eficienta energetica cu mai putine plusuri (A+), promite totusi un consum redus si economii la toate resursele  cu care functioneaza,  printr-o varitate la fel de marede sisteme, tehnologii, functii, optiuni si programe, menite sa iti indeplineasca orice dorinta in materie de rufe  si tesaturi. Acest model, desi nu atat de avansat, atinge performantele modelului prezentat mai sus  si este ceva mai ieftin. Mult mai recomandat daca nu ai nevoie de o capacitate de incarcare asa de mare.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Masina de Spalat Rufe Bosch WAE24467BY, 7 kg, Clasa A+++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *