Bosch WAQ2446KBY

Noua masina de spalat WAQ2446KBY de la Bosch, face parte din gama de masini de spalat Avantixx 7, gama care a fost creata in mod special pentru a utiliza resursele in cel mai optim mod. Avantixx 7 dispune de sistemul inteligent de control ActiveWater si este cu 30% mai economica decat masinile de spalat care au clasa de eficienta economica A, ceea ce inseamna ca facturile de apa si energie electrica vor arata mult mai bine. Cu un set complet de functii si programe, aceasta masina de spalat a primit si certificarea Europeana de Calitate ECARF, care urmeaza reguli stricte si este acordata doar produselor care imbunatatesc demonstrabil calitatea vietii persoanelor care sufera de alergii. Cei de la Bosch au fost primii producatori de masini de spalat care au indeplinit criteriile necesare acestei certificari.

Desi ceva mai scumpa, deoarece costa 2299Lei (verifica aici pret actualizat), aceasta masina de spalat are un standard de calitate deosebit si o serie de functii si programe de ultima ora care te vor ajuta sa consumi mai putina energie, sa faci fata tuturor greutatilor intampinate la spalarea hainelor la un standard de performanta excelent, dar, si sa economisesti mai mult timp.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Avantixx WAQ2446KBY este de culoare alba, are un design atragator cu o dimensiune de 84.8 cm in inaltime, 59.8 in latime si 55cm in adancime. Hubloul are un diametru de 32cm, a carei deschidere se face pana la un unghi de 165 de grade. In partea de sus ea are un sertar care are un sistem special de autocuratare si un dispozitiv special pentru detergentul lichid. Alaturi, se afla un panou de comanda cu un display de dimensiuni mari care ofera informatii in legatura cu setarile facute precum: temperatura, turatia de centrifugare, derularea programului, timpul de spalare ramas si programarea terminarii programului.

Cuva acestei masini, se numeste WaveDrum iar designul acesteia a fost special conceput pentru a oferi o ingrijire mai delicata a tesaturilor.

Clasa de eficienta energetica este A+++, lucru care inseamna ca are un consum redus de energie, aceasta consumand 1.05kwh intr-un program standard. Ca si eficienta de spalare, aceasta a fost incadrata in clasa A, si consuma 42 de litri de apa intr-un program standard. Eficienta la centrifugare, adica la stoarcere, este de categoria B, si are un nivel de zgomot la centrifugare de 75dB, iar la spalare de 54db. Acest produs beneficiaza si de un design AntiVibratie cu ajutorul caruia aceasta masina va avea parte de mai multa stabilitate si silentiozitate.

Viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, face ca acest model sa stoarca rufele foarte bine, astfel incat acestea vor lua mult mai putin timp sa se usuce.

Aceasta masina de spalat Bosh detine sigla Green Tehnology Inside, care este ca un fel de garantie din partea celor de la Bosch cum ca acest produs este deosebit de avantajos din punct de vedere al consumului de energie si apa, lucru care bineinteles este sustinut si de clasa de eficienta maxima pe care aceasta masina a obtinut-o.

Capacitatea de incarcare este de 7kg, recomandata pentru familiile medii sau mari, sau pentru cei care doresc sa spele mai multe rufe deodata.
O tehnologie de ultima ora pe care acest produs o detine, este o functie care se numeste Active Water si care gestioneaza in mod inteligent apa. Cu ajutorul a doi senzori de nivel si debit, aceasta masina detine un control continuu al incarcarii, lucru care asigura reglarea exacta a consumului de apa in functie de cantitatea de rufe.

Sistemele ActiveWater si tehnologia Vario Perfect asigura o viteza si un nivel de apa optim, pentru a iti oferi o performanta de spalare inalta si pentru a economisi mai multa energie.
In aditie, aceasta are si sistemul 3D Aquatronic, care face ca apa sa penetreze intr-un mod mult mai rapid si eficient tesaturile, cu un rezultat de spalare mult mai performant.

Programele sunt in numar de 15, iar printre cele mai importante sunt: Program Rapid 15 minute, Tesaturi voluminoase, Culori inchise, Camasi/Bluze, Sensitive, program haine Sport, Rapid/Mix, Delicate/Matase, Spalare manuala, Lana, Consum redus de energie,etc

Alte mecanisme si functii speciale pe care WAQ2446KBY le detine sunt: Control electronic al balansului, Indicator supradozare detergent, Selector centrifugare, Sistem detectare spuma, Sistem siguranta impotriva copiilor, Semnalizare acustica terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Programare intarziata, etc

Fiind deosebit de inteligenta, masina de spalat Avantixx for Kids Bosch WAQ2446KBY, este foarte usor de utilizat, are o clasa de eficienta energetica maxima, detine foarte multe functii si programe, are o performanta excelenta si o calitate precum numai o companie germana ne-o putea oferi 😀

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *