Bosch WOT20352BY Masina Spalat Rufe cu Incarcare Verticala

O alta masina de spalat creata de cei de la Bosch, este modelul cu incarcare verticala WOT20352BY. Are o capacitate totala de 5.5 kg si este ideala pentru cei care nu au disponibil suficient spatiu sau pentru familiile mai mici. Aceasta costa aproximativ 2299 Lei, are o garantie de 2 ani cu posibilitatea de a fi prelungita pana la 4 ani iar transportul se face in mod gratuit.

WOT20352BY este o masina de spalat moderna, de calitate, care are un consum redus de apa si energie. Clasa de eficienta energetica si de spalare se incadreaza in categoria A, iar cea de centrifugare in categoria C. Nivelul de zgomot ajunge pana la 59db la spalare si la 76db la centrifugare. Consumul intr-un program standard ajunge pana la 0.95 kwh.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aceasta masina are un design compact cu dimensiunile de 90cm in inaltime, 40cm in latime si 62 in adancime. Cu acest model hainele sunt stoarse foarte bine, viteza de centrifugare ajungand pana la 1000 de rotatii pe minut. Volumul tamburului este de 42 litri.
Ea are un selector cu control electronic pentru programele de spalare, temperatura si programe speciale.

Unele dintre programele incluse sunt: Quick+Mix – un program de spalare cu o durata redusa pentru spalarea impreuna a hainelor care au tipuri diferite de tesaturi; program special pentru lana – spalare manuala; program special pentru delicate si pentru matase; program extra-clatire; program bumbac; program usor de calcat; programare intarziata.
WOT20352BY este o masina de spalat de calitate, are un consum de energie redus si este ideala pentru familiile mai mici care nu au un spatiu generos pentru masina de spalat rufe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *