Bosch WVD24520EU Masina de Spalat cu Uscator

Bosch WVD24520EU este o masina de spalat rufe cu o clasa eficienta care are in componenta si posibilitatea de a usca rufele o data ce programul de spalare s-a terminat. Este mai eficient sa aveti inglobata in acelasi electrocasnic atat spalarea cat si uscarea si de asemenea este si mai ieftin decat sa aveti doua echipamente separate pentru acest proces, in principiu la un apartament sau intr-o casa pierzi spatiu cu doua aparate dedicate. Pretul la care se vinde aceasta masina de spalat cu uscator Bosch WVD24520EU este undeva la 2300 lei (verifica aici pret actualizat), asadar cu aproximativ 40% mai ieftin decat daca cumperi separat un uscator si o masina de spalat similara.

WVD24520EU nu are o capacitate mare de spalare si de uscare nici atat, avand posibilitatea de a incarca cu 5 kilograme la spalare si de 2.5 kilograme in cazul uscarii.

Avand in vedere ca masinile de spalat Bosch sunt dintr-o clasa mai premium, nici la WVD24520EU nu putea lipsi un display generos cu multe informatii afisate si selector pentru multiple programe interesante pentru a transforma dintr-o banala spalare un rasfat pentru haine.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunea electrocasnicului este de 860 mm inaltime, 600 mm latime si 560 mm adancime, fiind destul de compact, nefiind cu nimic mai mare decat o masina de spalat clasica de dimensiuni standard. Opereaza la un nivel de zgomot de 60 decibeli la uscare, 62 decibeli la spalare si 75 decibeli la centrifugarea la viteza maxima de 1200 rotatii per minut.

Printre alte functii speciale ale masinii de spalat cu uscator Bosch amintesc controlul electronic al balansului, sistem de detectare a cantitatii de rufe si programele speciale de uscare: uscare delicata la temperatura scazuta, antisifonare, programe speciale pentru haine sensibile, programul de spalare rapid in doar 15 minute, samd.

Hubloul are diagonala de 30 centimetri iar deschiderea este maxim posibila pana la 180 grade, asadar este comod de a introduce si scoate hainele de la spalat.

Noi consideram ca aceasta masina de spalat de la Bosch este ideala mai ales familiilor cu pana in 3 componenti, sau mai mult in cazul in care nu va deranjeaza o capacitate de spalare relativ mica, mai ales daca te aspteti ca hainele sa iasa si uscate.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *