Boxe Genius 5.1 de 125W la Reducere

Mereu am fost fanul unor boxe de calitate, chiar daca nu eram adeptul unor boxe deosebit de puternice. Drept dovada, acasa am niste boxe de la Logitech, 5.1, care nu au o putere extrem de mare dar ofera o calitate foarte buna a sunetului, inclusiv pe 2.1, conectat la Mac. Am vazut astazi insa o oferta la eMAG de care nu pot trece fara sa va anunt de ea: Boxe Genius 5.1 SW-HF5.1 4600, 125W, cu Telecomanda la reducere de 30%, cu pret de aproximativ 279 lei (verifica aici pret actualizat). Pretul obisnuit al acestor boxe Genius este de 399 lei si cred ca merita investitia oricand este incadrat in acest buget.

Boxele acestea Genius au 5 sateliti, fiecare cu o putere de 16W RMS si subwoofer-ul de 45W. Va recomand sa achizitionati separat si o placa de sunet 5.1, in cazul in care nu aveti ceva instalat in unitatea desktop-ului.

Experienta mea cu boxele Genius a inceput undeva prin studentie, cand un coleg de camera si-a luat niste boxe similare, si acelea aveau telecomanda. Si-a cumparat, cred, din Auchan boxele, insa a meritat investitia. Doar eu stiu cate petreceri de camin am dat cu ele.

Daca te tenteaza o reducere buna pentru niste boxe interesante, recomand sa profiti de oferta de astazi de la eMAG, derulata sub semnul November Fest, adica reducerile Pre-Black-Friday din 22 Noiembrie.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *