Mixer vertical Braun MQ 500 Soup, 600 W, 2 Viteze, Alb/Gri

 Mixerul vertical este un aparat foarte util, cu ajutorul căruia poți scăpa din mai multe impasuri când nu știi ce să gătești. Prepară el ceva foarte repede, din alimentele pe care le ai la îndemână. De aceea, dacă te-ai hotărât să îți iei și tu unul, îți recomand acest Braun MQ 500 Soup, fiind de la un producător bun. E mai scump, față de alte modele (verifică aici preț actualizat), dar oferă multe.

Mixerul vertical Braun MQ 500 Soup (de fapt un blender de mână), este o ustensilă de bucătărie puternică, având o putere de până la 600 W, putând astfel pasa și alimente mai tari, cum ar fi rădăcinoasele (morcov, sfeclă, țelină etc.). De asemenea, vine cu 2 trepte de reglare a vitezei și un buton de Turbo, pentru un plus de putere când te confrunți cu alimente mai dure de care vorbeam mai sus. Acest mecanism simplu de control al vitezei – pe două trepte – îți permite prepararea mâncărurilor folosind o singură mână pentru confort maxim.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Braun MQ 500 Soup, fiind un mixer vertical, de mână, este compus dintr-un ax vertical detașabil și un accesoriu pasator. Piciorul pasator PowerBell are o formă de clopot pentru a obține rezultate perfecte. Lamele din oțel inoxidabil extradur (metal foarte rezistent și durabil, care nu se deteriorează și se întreține foarte ușor) și forma unică de clopot a pasatorului fac din acest pasator o piesă foarte eficientă, fiind concepută astfel pentru antistropire – pentru a prepara ordonat și curat orice aliment.

Așadar, ce poți prepara cu un asemenea obiect cu pasator puternic? Păi, o varietate mare de feluri de mâncare: supe, piureuri, smoothi-uri, milk-shake-uri, sucuri (fresh-uri) și nectare de fructe; precum și mâncare pentru bebeluși, creme pentru prăjituri, sosuri și gemuri sau, de ce nu, chiar și salată de vinete. Pasatorul PowerBell pasează orice: carne, legume, fructe, ba chiar și biscuiți sau cereale. Cu el, poți realiza cam orice fel de amestec.

Mixer vertical Braun MQ 500 Soup

În ciuda puterii mari, Braun MQ 500 Soup este un aparat ergonomic, foarte ușor, simplu de manevrat (doar vorbim de un mixer de mână). Acesta este cu până la 30% mai ușor față de alte mixere verticale cu un mâner nou subțire și moale la atingere; a fost conceput special pentru confort și ușurință în folosire. Mânerul cauciucat este și el conceput pentru a facilita manevrarea în timpul folosirii. Acesta face aparatul să fie bine ținut în mână, să nu alunece. Fiind moale și fin, cauciucul este plăcut la atingere. Cu piciorul pasator patentat Power Bell Braun – o combinație de lame din inox, extrem de dur și forma unică de clopot – vei beneficia de cea mai performantă experiență de mixare de la Braun. Toate accesoriile sale permit spălare în mașina de spălat vase. Îl vei primi împreună cu un vas gradat, îngust, în care să poți mixa fără grija că poate stropi.

Designul mixerului Braun MQ 500 Soup nu este numai ergonomic, ci și modern și elegant, în combinație de alb și gri silver, cu argintiul inoxului din care e realizat elementul pasator. Îl vei găsi cu ușurință un loc în bucătăria ta, pentru că nu ocupă deloc spațiu. Cu toate acestea, câte feluri de mâncare poți prepara cu el!

Un model la fel de util și cu ajutorul căruia poți prepara tot la fel de multe lucruri – ba chiar dispune și de accesoriu tocător, pentru tocarea legumelor – ar fi Moulinex Turbomix DD1021, nu la fel de puternic, dar mult-mult mai ieftin și suficient de fiabil.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *