Fier de calcat Braun TexStyle TS 505, Talpa Exosal, Sistem Anticalcar

Mă număr printre oamenii care nu ar putea trăi fără un fier de călcat. Pentru că îmi place să am, la nevoie, o ținută impecabilă, fierul de călcat este aparatul care mă ajută de fiecare dată. Dar vreau, tocmai de aceea, să îmi protejeze și hainele. Și pentru asta am nevoie de un fier de călcat de calitate, cu funcții și opțiuni diverse și utile, de brand bun. Cu ar fi și acest Braun TexStyle TS 505, un model recent, cu tehnologii inovatoare, diferite. Prețul lui e pe măsură, ceva mai scump decât al altor modele (verifică aici preț actualizat), dar nu cu mult.

Fierul de călcat Braun TexStyle TS 505 are o putere mare, de până la 2000 W. La acest lucru contribuie și emisia de aburi pentru rezultate finale bune, având un jet de abur de 100 grame/minut și un debit de 30 grame pe minut. Jetul de aburi este unul foarte bun, chiar și vertical – perfect pentru îndepărtarea cutelor la perdele sau lenjerii. Pentru producerea aburilor, dispune de un rezervor de apă mare, de 300 ml, pentru a asigura  autonomie prelungită la călcat. Pe lângă sistemul de călcare pe bază de aburi, prezintă și o funcție de pulverizare a apei, tip spray, pentru când ai nevoie în plus de apă, ca să facilitezi călcarea. În privința scurgerilor neplăcute de apă, atunci când nu e nevoie, poți sta fără griji, căci dispune și de un sistem antipicurare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Inovația acestui produs constă în talpa dintr-un material inedit, aceasta este realizată din oțel inoxidabil (inox), metal de calitate superioară, ultrarezistent, cu strat din Eloxal, învelișul patentat asigurând o rezistență înaltă la zgârieturi (de două ori mai rezistent decât fiarele de călcat obișnuite) și alunecare optimă. Pe lângă astfel de sisteme și tehnologii specifice, Braun TexStyle TS 505 este prevăzut și cu un sistem anticalcar, pentru a nu se acumula „piatră” pe piesele componente, ce pot dăuna aparatului, dar pot și lăsa urme vizibile și neplăcute pe haine.

Fierul de călcat Braun TexStyle TS 505 este ușor, ceea ce asigură un plus de confort la utilizare. Mânerul este și el unul ergonomic, fiind deschis, ceea ce îl face și mai manevrabil. Realizat dintr-un material moale, acesta ajută la creșterea confortului și ușurinței în folosire. Designul unic, deschis, al mânerului se potrivește perfect mâinilor tale. Cablul de alimentare este și el suficient de lung (2 metri), pentru a asigura încă un plus de confort și o manevrare ușoară în timpul călcatului rufelor.

Fier de calcat Braun TexStyle TS 505

Designul aparatului este unul simplu, clasic, în combinația de culori alb și mov-deschis / lila. Un model de fier de călcat la fel de bun (ba chiar mai puternic și puțin mai avansat) și pe care ți-l recomand cu încredere ar mai fi și Tefal FV5211E1, de la un brand deja renumit pentru astfel de electrocasnice. Acesta este puțin mai scump, dar merită pe deplin!

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *