Campanie de buy-back electrocasnice de la eMAG cu vouchere cadou în valoare de 150 lei

UPDATE 13 Aprilie 2018: Programul de buy-back electrocasnice eMAG este suspendat pe termen nelimitat, chiar dacă pagina este în continuare prezentă. Totuși, programul prin care se ridică electrocasnicele vechi (am detaliat aici procedura) la call center mi s-a spus că este funcțional, dar nu am văzut pe site cum s-ar putea selecta opțiunea..probabil o scăpare pe undeva și nici acesta nu este activ în prezent.

Personal mă aștept ca eMAG să readucă programul acesta cât se poate de curând. Era ceva foarte bun, nu ofereau în niciun caz mult pe electrocasnicul vechi, dar măcar te scăpau de corvoada vânzării mai departe sau transportului așa că era o opțiune foarte bună.

Articolul inițial:

Cel mai mare magazin online din țară, eMAG, în acest moment are o campanie de buy-back pentru electrocasnice vechi și oferă un card cadou de 150 lei pentru un aparat electrocasnic vechi mare predat la momentul livrării noului electrocasnic cumpărat.

Pentru a fi eligibil pentru această campanie și a primi un voucher/card cadou de 150 lei pentru electrocasnicul vechi mecanismul este acesta:

 1. Cumpără un produs din categoriile aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase sau cuptoare încorporabile
 2. în momentul livrării produsului nou din comandă predă electrocasnicul vechi curierului
 3. După ce electrocasnicul ajunge la eMAG și este evaluat de tehnicieni să nu aibă componente lipsă vei primi un card cadou în valoare de 2o0 lei.
 4. Cardul cadou va putea fi ulterior folosit la comenzi eMAG într-un termen maximul de un an.

UPDATE ianuarie 2018: Valoarea voucherului a crescut la 250 lei/electrocasnic vechi. Este o valoare excelentă. 
UPDATE Aprilie 2018: Valoarea voucherului oferit la schimb în cadrul campaniei eMAG Buy Back Electrocasnice vechi este de 150 lei.

eMAG are de multă vreme un program de buy-back pentru electrocasnice mari, dar în acest moment oferă și un card cadou pentru cei care returnează un electrocasnic vechi.

[sam id=”3″ codes=”true”]

18 comentarii la „Campanie de buy-back electrocasnice de la eMAG cu vouchere cadou în valoare de 150 lei

 • 6 ianuarie 2018 la 7:56
  Permalink

  de ce nu am primit cardul cadou ,mentionez ca au trecut mai mult de 10 zile lucratoare ,Comanda este:

  Comanda nr. 39982506
  Plasata pe: 10 decembrie 2017, 17:54 | Total: 1.07498 Lei

  Am cumparat o masina de spalat vase ,si am returnat un frigider ( functional) ,Va multumesc si astept raspuns cat mai repede.

  Alina Ursan

  Răspunde
  • 6 ianuarie 2018 la 12:38
   Permalink

   Buna Alina,

   Inainte de primirea voucherului trebuie ca eMAG sa primeasca produsul si sa il receptioneze. Intr-adevar, nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 zile. Recomandarea mea este sa ii contactezi direct la numarul de telefon 021 200.52.00 – numar apelabil non-stop la tarif normal.

 • 6 ianuarie 2018 la 13:16
  Permalink

  Buna ziua! Am comandat ieri o masina de spalat haine si vreau sa returnez una veche de spalat haine dar nu este automata. Stiti daca este vreo problema daca nu e automata? Multumesc

  Răspunde
  • 7 ianuarie 2018 la 0:50
   Permalink

   Bună Nicoleta! Nu cred că este o problemă, dar ca să fii sigură, cred că cel mai bine ar fi să validezi acest aspect la numărul de telefon eMAG – 021.200.52.00. Pe de altă parte, nu uita că pentru a te înscrie în campanie trebuie să selectezi opțiunea de buy-back prin bifarea căsuței „Ma inscriu si doresc ridicarea produsului vechi” de la adăugarea produsului în coș, după cum este detaliat aici.

 • 10 ianuarie 2018 la 22:33
  Permalink

  Bună! !!!Cu aceeași problema mă confrunt și eu!!!Am comandat o masina de spălat vase și am returnat o masina de spălat rufe în 27 dec. 2017.
  Nu am primit nici un card/ voucher cadou.Am încercat sa contactez la nr.de tel.menționate mai sus, dar în afară de robot nu răspunde nimeni.Am încercat și pe fix și pe mobil.

  Răspunde
 • 19 februarie 2018 la 14:54
  Permalink

  Buna ziua .As dori sa achizitionez o cobina frigorifica de la dumneavoastra si sa returnez un aragaz si o coombina veche.Intrebarea este primesc doua vouchere cadou sau doar unu?Va multumesc

  Răspunde
 • 23 martie 2018 la 18:39
  Permalink

  Buna ziua vreau sa va intreb daca este valabila treaba cu buy back si in cazul unui aragaz la schimb cu unul vechi….multumesc anticipat

  Răspunde
  • 1 aprilie 2018 la 16:26
   Permalink

   Bună Cipri,
   În acest moment pentru a fi eligibil la buy back, eMAG listează că produsul predat înapoi trebuie să fie din una dintre categoriile: aparate frigorifice (frigidere sau congelatoare), frigorifice încorporabile, mașini de spălat rufe, mașini de spălat rufe încorporabile, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase sau cuptoare încorporabile. Toate detaliile actualizate aici.

 • 12 aprilie 2018 la 18:48
  Permalink

  12 Aprilie 2018 programul de preluare a produsului vechi (frigider) cat si cel de buy back sunt suspendate de eMag.

  Răspunde
  • 13 aprilie 2018 la 14:34
   Permalink

   Într-adevăr, așa este, au suspendat buy-back-ul valoric. Nu știu neapărat de când, trebuie să fie ceva recent…
   Am întrebat și de preluarea electrocasnicului vechi, au spus că se poate acest lucru, doar că nu se mai oferă nimic pe el. Totuși, nu găsesc la ei pe site cum aș putea opta acum pentru preluarea electrocasnicului vechi. Probabil o scăpare pe undeva și lucrurile vor reveni la inițial.

 • 13 aprilie 2018 la 22:37
  Permalink

  Bună seara,am cumpărat o maşină de spalat,am fat produsul vechi,mi s-a emis voucherul după trei luni,mi s-a spus ls telefon că ate valabilitate 2 ani,după care mai multe persoane cu care am vorbit din noiembrie până în ianuarie,menționez la o saptamana după sf.Ioan,mi-au spus,d-na aveți timp un an să-l folosiți.Acum îmi spun că nu mai este valabil.Ce pot face?!

  Răspunde
  • 14 aprilie 2018 la 1:41
   Permalink

   V-aș recomanda să consultați emailul inițial prin care vi s-a oferit voucherul, acolo ar trebui să se menționeze perioada inițială de valabilitate. Ulterior să intrați din nou în legătură cu eMAG pentru remedierea situației.

 • 13 aprilie 2018 la 23:05
  Permalink

  De ce nu anunțați clienții cu privire la termenul clar de valabilitate al voucherului!Dacă fac o comandă nouă,îmi intră o sumedenie de oferte,aşa se poate ……am rămas cu produsul vechi dat şi cu degetul în gură…frumos,dacă-l dădeam la fier vechi mă alegeam cu ceva totuşi….

  Răspunde
 • 1 iunie 2018 la 23:37
  Permalink

  Bună seara!
  As dori sa cumpăr o combina frigorifica și vreau sa dau combina frigorifica veche la livrarea produsului nou. Mai este actual programul buyback? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

  Răspunde
  • 29 septembrie 2018 la 16:54
   Permalink

   Bună ziua,
   Din informațiile pe care le avem, eMAG a oprit programul de buy-back pentru electrocasnice, din păcate.

 • 7 iunie 2018 la 11:43
  Permalink

  Buna ziua , am achizitionat de la emag o masina de spalat si am dori sa o returnam pe cea veche , este posibil acum avand in vedere ca masina noua am primit-o acum o saptamana? Multumesc

  Răspunde
 • 4 martie 2019 la 16:06
  Permalink

  Am o mașină de spălat rufe care nu este automată as putea să o dau in schimbul unui alt produs?

  Răspunde
 • 26 februarie 2021 la 16:11
  Permalink

  DORESC SA CUMPAR UN FRIGIDER POT SA DAU ALTUL VECHI LA SCHIMB

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *