Calculator Refurbished HP d530 USDT la doar 310 lei cu livrare inclusa

Oferta acestei saptamani de la Citgrup, dupa ce vineri am avut o oferta la un laptop, vine astazi cu un calculator refurbished HP d530 la doar 310 lei (oferta expirata). Este un sistem desktop PC destul de bun pentru activitati office sau navigare, are un procesor Intel Pentium IV la 3.00 GHz, 512 MB RAM si 40 GB spatiu pe disc. De asemenea avantajul unui sistem refurbished este ca vine cu licenta de windows gata inclusa, in cazul acesta Microsoft Windows XP cu service pack 3.

Revenind la calculator, nu este cine stie ce racheta spatiala, dar pentru activitati la nivel basic isi face treaba, procesorul este foarte decent, la ce sta mai slabut este partea de memorie RAM si capacitatea de stocare pe hard disk. In ceea ce priveste aceste aspecte, se pot imbunatati adaugand o memorie DDRAM de pana in 2 GB si un HDD pana la 250 GB, daca chiar este nevoie si astfel oricum iesi foarte bine. Oricum, pentru activitati de birou contabile – pentru firme este un PC excelent atat datorita costului cat si a intretinerii usoare plus faptul ca vine de la un brand foarte bun. In afara de asta, calculatoarele refurbished sunt incomparabil mai bune decat cele second hand pentru ca au fost exploatate diferit.

Trebuie spus ca PC-ul are dimensiuni foarte reduse, astfel ca poate fi pozitionat chiar pe un birou de dimensiuni mai reduse si de asemenea un monitor poate fi pus peste el, ocupand mult mai putin spatiu. Este si genul de PC pe care l-as cumpara pentru parinti pentru a asculta muzica, sa vada un film, citeasca o stire sau sa mai vorbim pe messenger 🙂

Tu ce parere ai despre acest PC refurbished HP d530 USDT? La ce l-ai putea folosi? Crezi ca are un pret decent data fiind configuratia acestuia?

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

4 comentarii la „Calculator Refurbished HP d530 USDT la doar 310 lei cu livrare inclusa

 • 8 august 2012 la 7:15
  Permalink

  Buna ziua ! In legatura cu ”Calculator Refurbished HP d530 USDT la doar 310 lei cu livrare inclusa”. De fapt ce este – unitate centrala , laptop ,… , pe langa el ai nevoie de monitor ? Te rog cateva detalii…Multumesc !

  Răspunde
  • 8 august 2012 la 7:42
   Permalink

   Buna Valentin, este doar unitatea centrala; ai nevoie de monitor pe langa el.

 • 25 iulie 2015 la 12:58
  Permalink

  Am cumparat si eu acum ceva timp de la CitGrup un desktop Lenovo pentru mama mea. O configuratie decenta ideala penrtu utilizare zilnica. Comanda a fost livrata super rapid iar pretul sau a fost unul minunat. Nici nu ma asteptam ca desktop-ul sa ajunga intr-o stare atat de impecabila cum l-am primit. Recomand cu incredere produsele refurbished de la CitGrup.

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *