Camera WEB High definition pentru orice televizor de la Logitech

Logitech a prezentat in aceasta saptamana prima camera web care se poate atasa oricarui televizor de generatie mai recenta, care sa fie echipata cu mufa HDMI. Camera web Logitech TV Cam HD este disponibila pentru aplicatia Skype care este integrata in sistemul de operare al perifericului si astfel se poate folosi inclusiv in televizoarele care nu intra in grupa Smart TV.

Camera web este dotata cu mufa HDMI pentru conectarea la televizor si modul wireless pentru conectarea la retea, cat si o mufa pentru conectarea la internetul prin cablu. Camera teoretic va intra in oferta magazinelor online din Europa incepand cu luna viitoare si va fi disponibil la un pret de aproximativ 200 dolari, conform publicatiei online Cnet.

Conexiuni si butoane de control
telecomanda camera web logitech

De mentionat este faptul ca aceasta camera web pentru televizor va veni dotata direct cu o telecomanda proprie si va putea fi folosit si pentru a apela numere de telefon fix sau mobil prin intermediul aplicatiei de mesagerie instanta skype – bineinteles contra cost, dar fiind un serviciu de tip VoIP la preturi foarte avantajoase. De asemenea si tu poti fi sunat, camera fiind echipata si cu difuzor propriu, indiferent daca televizorul este pornit sau nu.

Din punctul nostru de vedere aceasta camera web va prinde mai ales in medii business, pentru comunicare si teleconferinte, de aceea pretul chiar daca poate parea mare, pentru o anumita categorie de utilizatori cu siguranta va fi o investitie foarte buna. De asemenea de mentionat este ca are o calitate foarte buna a imaginii, gratiei lentilelor Carl Zeiss si a inregistrarii in format HD 720p.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *