Hota telescopica incorporabila Candy CBT6240X, 1 motor

Daca ai nevoie de o hota incorporabila pentru bucataria ta, de calitate si eficienta, la un pret moderat (verifica aici pret actualizat), iti sugerez hota telescopica Candy CBT6240X, pentru ca are cateva detalii semnificative importante, de care sa tii cont in alegerea unei hote.

Desi motorul sau nu are o putere foarte mare (doar 150 W), per ansamblu, hota are o putere de absortie destul de buna, de 400 metri cubi/ora. De asemenea, prezinta posibilitatea de reglare a vitezei de absortie, printr-un numar de 3 trepte (de obicei, o hota standard are doar 2 trepte de reglare a vitezei).

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Hota cu functie telescopica si doua lampi de iluminare

O hota telescopica, ceea ce inseamna ca se poate ajusta, prelungindu-se pana deasupra suprafetei de gatit, prezinta 2 lampi de iluminare, cu halogen, fiecare de cate 28 W, destul de puternice cat sa poti gati fara a mai aprinde becul din bucatarie. Din pacate, nu are decat un singur motor. La acest pret si la cat de performanta pare, as fi apreciat-o mult mai mult daca ar fi avut 2 motoare, pentru o si mai buna eficienta. Castiga insa din acest punct de vedere la capitolul zgomot, fiind destul de silentioasa, cu un singur motor; are, asadar, un nivel de zgomot de 64 dB la viteza maxima.

Filtrele, lavabile, 2 la numar, unul pentru zona stabila, unul pentru partea telescopica, sunt realizate din aluminiu, material rezistent care nu se oxideaza sub influenta aburilor, fiind si usor de curatat.

Aspect modern

Din metal ce imita inoxul mat si la aspect, si la culoare, arata foarte bine, modern, fiind de culoare gri-deschis metalic, elegant, impecabil. Butoanele sunt situate in partea dreapta, lateral, fiind ascunse, pentru a nu schimba cu absolut niciun detaliu aspectul placut si minimalist. Diametrul burlanului este cel obisnuit, de 12 cm, destul de mic.

Concluzie

Daca vrei o hota incorporabila la un pret apropiat, dar mult mai eficienta si de calitate, tot cu un singur motor, trage o privire si la modelul Hotpoint AH61TX. Daca vrei o hota incorporabila cu 2 motoare insa, de aceeasi calitate, chiar mai buna, pe care sa nu platesti insa foarte mult peste pretul celor discutate aici, alege hota telescopica Zanussi ZHP60131X, cam cu aceleasi specificatii tehnice si aspect deosebit de modern.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *