Uscator de rufe cu condensare Candy EVOC781BT, 8 kg, Clasa B

Daca ai o familie mai numeroasa si / sau pur si simplu te-ai saturat de cautat mereu spatiu pentru intins rufele si de insirat pe sarme speciale, e cazul sa te gandesti sa iti achizitionezi un uscator pentru rufe, in care doar introduci rufele dupa ce le-ai scos din masina de spalat. De exemplu, uscatorul de rufe cu condensare Candy EVOC781BT este la un pret foarte bun, fiind cam la acelasi pret cu o masina de spalat rufe (verifica aici pret actualizat).

Cu incarcare frontala, uscatorul de rufe Candy EVOC781BT este si foarte mare si incapator, avand o capacitate de incarcare de 8 kg, mai mare decat a unei masini de spalat rufe obisnuite. Cu ajutorul sau, poti acum usca rufele intregii familii. Are o clasa de eficienta energetica de tip B, destul de buna, ceea ce inseamna ca nu consuma foarte mult.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Desi doar un uscator, face mai mult decat sa usuce cu grija si usurinta rufele tale, indiferent de tesatura, fiind prevazut cu 18 programe, mai bine decat chiar o masina de spalat rufe: program rapid (de 40 minute) pentru o simpla uscare, program de spalare lana, program Mix, pentru amestecul de culori si de tesaturi, fara efecte secundare si pete ulterioare, program special pentru camasi, program Relax, posibilitatea de programare intarziata etc.

Prezinta si un ecran cu afisaj de tip LCD, care, pe display, ofera informatii de setari precum etapa de uscare sau timpul ramas.

De culoare alb, are dimensiunile obisnuite ale unei masini de spalat rufe, masurand 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 60 cm in adancime. Daca ai sptiu destul de mare disponibil in baie sau langa, il poti aseza fara probleme langa masina de spalat rufe, astfel incat sa poti muta rufele mult mai rapid si usor, pentru uscare.

Pentru capacitatea mare de incarcare, pentru numarul foarte mare de programe (ceea ce arata grija pentru fiecare rufa si tesatura in parte), pentru pretul atractiv la care e disponibil si pentru a scapa de nervii intinsului rufelor, eu zic ca merita achizitionarea unui astfel de produs, precum Candy EVOC781BT.

Manualul de utilizare cat si detalii despre produs puteti sa le regasiti in PDF-ul de aici.

Daca esti totusi in cautarea unui astfel de aparat si mai avansat, cam de aceleasi dimensiuni, pe acelasi principiu de funtionare (prin condensare) si cu doar 1 kg in minus la capacitatea de incarcare, fata de Candy EVOC781BT, alege uscatorul de rufe prin condensare Bosch WTC84101BY, care iti ofera rufe cu uscare delicata, pe care nu mai este nevoie sa le calci ulterior, datorita sistemului de antisifonare. Astfel, mai scapi de o corvoada: cea a calcatului rufelor. In plus, uscatorul de rufe Bosch WTC84101BY iti ofera si posibilitatea de incorporare chiar deasupra masinii de spalat rufe, astfel incat sa economisesti cat mai mult spatiu. Costa insa mai mult, dar ofera si mult mai multe lucruri, depasindu-si, dupa parerea mea, atributiile.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *