Candy GO106

Candy GO106 are un design mai aparte, cu hubloul si tamburul mai inaltate si cu diagonala mai mare decat cele clasice, asadar face operarea un pic mai comoda, evitand aplecarea pana jos atunci cand introduci sau scoti hainele de la spalat. Nu vine cu display dedicat, insa selectorul de programe pozitionat in dreapta este cu multe optiuni si cu butoanele de selectare a centrifugarii si extraoptiunilor de clatire are in total 18 programe.

Bineinteles, mai sunt cateva LED-uri indicatoare care te ajuta in setarea programelor.

Ca si programe mai speciale ar fi de notat programele de spalare manuala, programul de spalare a hainelor din bumbac si din lana. De asemenea permite programare intarziata astfel incat hainele sa fie gata spalate in intervalul orar optim pentru tine pentru a le pune la uscat.

Chiar daca capacitatea de incarcare a masinii de spalat este de 6 kilograme, GO106 poate porni si cu mai putine haine pentru ca poseda detector pentru capacitatea incarcata. Printre alte tehnologii mai mult sau mai putin moderne pentru 2012 vine si cu protectie anti-inundatie, senzor antispuma, sistem Aqua+ pentru piele sensibila care ionizeaza apa din interior.

Viteza de centrifugare este de maxim 1000 rotatii per minut, astfel ca este in clasa C din aceasta privinta. Totusi, cand vine vorba de economia resurselor, clasa de eficienta energetica, adica consumul de curent este A+ iar in ceea ce priveste eficienta la spalare – cantitatea de apa consumata este in grupa A; din punctul meu de vedere clasandu-se excelent pentru o masina de spalat cu capacitatea de incarcare de 6 kilograme si din grupa de pret sub 1000 lei.

Masina de spalat este relativ silentioasa, este izolata astfel ca la spalare ajunge pana la maxim 57 decibeli iar la centrifugare de pana la 74 decibeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *