Capsule de cafea pentru aparate Tassimo si Nescafe la eMAG

Anul trecut am cumpărat un aparat de cafea pe bază de capsule, de tip Tassimo, însă din păcate l-am folosit doar în primele săptămâni pentru că la mine în cartier nu se găseau capsule decât pentru Nescafe Dolce Gusto (la Profi și Mega Image). După aceea am mai comandat niște capsule o dată de la Altex, însă am renunțat la ele, pentru că mi se părea scump să comand doar capsule odată. Adică nu pot să comand 5 cutii deodată..

Din fericire, acum sesizez că și la eMAG s-au introdus capsule pentru cafea la aparate automate și astfel pot să combin împreună cu cei mai iau de la ei constant: detergenți, ,mâncare pentru animale, șamd. În acest moment pare că sunt 39 tipuri de capsule de cafea și observ că sunt atât de tip Espresso, cât și Latte sau Capuccino și cu arome de caramel, ciocolată, vanilie, macchiato, șamd.

Cele mai ieftine capsule sunt cele pentru aparatele Tchibbo: 10 capsule de cafea Expresso sunt undeva la 13 lei/10 capsule. Așadar, un cost per cafea de aproximativ 1.30 lei. Pentru Tchibo avem arome de cafea intensă puternică, gust de caramel, cafea decofeinizată, cafea cu arome de citrice și caramel, fructe de pădure și cafea fină delicat aromată. Îmi place sortimentația celor de la Tchibo!

Capsulele pentru aparatele Nescafe Dolce Gusto/Krups sunt cam la același preț ca și cele pentru automatele de cafea pe bază de capsule Bosch Tassimo, pe la 23 lei, însă în aceste pachete sunt de regulă 16 capsule, așadar o cafea iese pe la 1.40 – 1.50 lei noi.

Poți să vezi sortimentația de capsule pentru Bosch și Nescafe aici.

După cum vă spuneam, eu mi-am cumpărat un aparat Bosch Tassimo. Sunt destul de mulțumit de expressorul pe bază de capsule însă în ultima vreme foloseam foarte mult filtrul de cafea, pentru că mi-era mai ușor să cumpăr cafea direct de la orice magazine. Acum că cei de la eMAG au introdus aceste noi produse la următoarea comandă voi mai lua câteva cutii, cele simple expresso, cea cu Milka și cea cu caramel.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *